La ora 16:03, aeronava care venea de la Madrid a aterizat pe aeroportul din Brașov. În avion era și Cristina, o tânără de 32 de ani care a aflat de la însoțitorii de bord că ea este pasagerul cu numărul 10.000. Brașoveanca obișnuiește să călătorească între România și Spania pentru a-și vizita părinții ori de câte ori are ocazia.

Citește și: VIDEO- Cetatea Brașovului își deschide porțile pentru vizitatori în toamnă

Cristina Gociman, pasagerul 10.000: „Mă simt foarte bine și onorată să fiu pasagerul 10.000. Zborul a fost foarte bine, fără turbulențe. O mare bucurie. Așteptam de mult acest proiect, acest aeroport și e o realizare.”

Pentru a marca momentul special, conducerea aeroportului a întâmpinat-o pe Cristina ca un adevărat VIP. Tânăra a primit flori și câteva cadouri, dar cea mai mare bucurie pentru ea a fost că a aterizat acasă. La manșa avionului s-a aflat un pilot original din Brașov.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Sergiu Petrice, pilot: „Avem o lună de când operăm pe Brașov și deja am ajuns la 10.000 de pasageri. Sper să nu ne oprim aici. Intenționăm să ne facem o bază permanentă pe Brașov și sperăm că ne vom bucura de sprijinul și de ajutorul autorităților locale.”

În ciuda programului de funcționare de doar 12 ore pe zi, numărul pasagerilor care au ajuns în Aeroportul Internațional Brașov a întrecut orice așteptări.

în fiecare zi sunt programate curse spre orașe precum Londra, Munchen, Roma sau Barcelona, dar și către destinații de vacanță cum ar fi Antalya, Turcia și insula Creta din Grecia.

Aeroportul Brașov ar putea avea noi rute către destinații europen, din decembrie

Interesul pentru zborurile programate la aeroportul Brașov este tot mai mare și din partea companiilor aeriene. Responsabilii poartă negocieri pentru deschiderea de noi rute către destinații importante din Europa.

Alexandru Anghel, directorul aeroportului: „Din decembrie va mai fi o companie aeriană care va deschide zborul către Germania, către Munchen și Stuttgard și vom veni chiar cred că din august cu noi destinații.” 

Aeroportul Internațional de la Brașov a fost inaugurat pe data de 15 iunie. Autoritățile spun că dacă interesul va rămâne la fel de crescut, atunci până în luna decembrie s-ar putea ajunge la 100.000 de pasageri.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si