Este ora 08:30. Chiar dacă mai sunt aproape 2 ore până la deschiderea parcului acvatic, doritorii de distracție se așează rând pe rând la coada de bilete pentru a se asigura că au locul rezervat. În tot acest timp, angajații complexului muncesc de zor pentru ca totul să fie pregătit la timp.

Citește și: I-a lipit un bilețel vecinului său pe geamul mașinii. Replica șoferului nu a întârziat să apară. „Așteptăm cu nerăbdare răspunsul. Iubesc astfel de situații”

„De la ce oră începeți pregătirea dimineața? De la ora 06:00. Și ce faceți mai exact? Curățenie, ștergem șezlongurile, măturăm zonele, luăm gunoaiele, ce se face.”

Curățarea piscinei, cel mai important pas pe care îl fac angajații unor parcuri de distracție

Curățarea piscinei e pasul cel mai important, pentru că asigură nu doar starea de bine, dar și siguranța clienților.

Christos Argyropoulos, manager general: „Noi avem 7 piscine mari, avem 22 de topogane. În timpul săptămânii avem vreo 2.000-2.500 de clienți media pe zi.” 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Când totul este pus la punct, oamenii dau năvală spre distracție.

„Ne dăm pe topogane, înotăm, ne bronzăm, am venit să ne distrăm de fapt.”

E clar că cine ajunge aici, nu mai pleacă până la asfințit. Iar când intervine foamea, au de ales între cele 11 restaurante cu mâncare proaspătă și 5 baruri.

Gabriel Râncu, bucătar chef: „Avem exact ce ne cer oamenii, ce vor să mănânce la o piscină, ce vor să mănânce repede, ce vor să mănânce bine și produse de calitate și proaspete.

Cel mai cerut preparat al nostru este celebrul cheesburger. Facem sute pe zi.”

Parcul acvatic este deschis în fiecare zi de la 08:00 până la 20:00. Intrarea costă 85 de lei pentru un adult și 50 de lei pentru copiii până în 10 ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si