Close sidebar
Close sidebar

Afacere inedita in Timisoara! Doi tineri au deschis prima omletarie din Romania!

Daca vreti sa luati micul dejun dupa-amiaza, mergeti la Timisoara. Doi tineri au deschis o afacere inedita: prima omletarie din Romania.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Restaurantul e mana cereasca pentru cei care adora sa doarma pana tarziu si nu mai au, apoi, unde sa ia micul dejun, in oras. Pe langa omlete si sandwich-uri cu ochiuri de ou, pofticiosii servesc clatite americane cu sirop de artar sau vafe cu mere caramelizate.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Proprietari sunt doi tineri de 29 de ani. Alexandra este absolventa la Politehnica si o pasionata de design interior. Bistro-ul pe care-l conduce a fost amenajat chiar de ea.  
Alexandra si asociatul ei au inceput initial afacerea intr-o locatie mica, cu doar sase mese. Acum au loc pentru 50 de clienti.

Un mic dejun costa intre 13 si 35 de lei si poate fi servit pana la ora 18. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI