Românii se confruntă cu o perioadă grea, mai ales din cauza scumpirilor. Facturile la energia electrică sunt într-o continuă creștere, dar și produsele alimentare au început să își majoreze prețul, iar românii sunt din ce în ce mai descurajați și se gândesc tot mai mult la viitor. În aceste vremuri grele, o româncă a dat lovitura în afaceri, chiar în centrul Italiei.

Citește si: 5 idei de afaceri pentru pasionații de mașini

Ramona Herda este cea care a reușit să se lanseze în afaceri în Italia. Afacerea cu care a dat lovitură a făcut-o rapid să se îmbogățească. Românca și-a spus secretul care o ajută să facă bani.

Ramona a dat lovitura în afaceri

Talentul și studiul intens stau la baza succesului unei românce care a devenit rapid cunoscută peste hotare. Ramona Herda este protagonista noii generații de designeri de bijuterii din Italia. Într-o postare făcută de Ambasada României din Italia pe pagina personală de Facebook, în cadrul unui proiect de promovare a românilor de succes, Ramona Herda a fost felicitată și dată ca exemplu milioanelor de tineri.

Citește si: Ioana a dat lovitura cu această afacere, în România. Cum reușește să facă bani cu acest produs

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Ea este născută în București și vine dintr-o familie de arhitecți. Ramona și-a cultivat de la o vârstă fragedă pasiunea pentru design, arhitectură și, mai ales, pentru pietrele prețioase. În 2013 a sosit în Italia unde a urmat un curs intensiv la Accademia di Arte Orafa din Florența și a frecventat cursurile Academiei de Artă și Design de la Roma.

În anul 2018 și-a deschis propria afacere la Roma.

Se numește „HERDA" și este un atelier de bijuterii hand-made. Tânăra a anunțat că își găsește inspirația în atmosfera Cetății Eterne, în patrimoniul artistic italian, dar și în cultura românească marcată de marele sculptor Constantin Brâncuși.

Citește si: Un român a dat lovitura cu afacerea învățată în Germania: „Am decis să mă ocup și eu”

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

„Ramona este un exponent al comunității de români din Italia prin munca pe care o desfășoară, o dovadă vie a faptului că ambiția, talentul și perseverența sunt ingredientele unei povești de succes. M-am bucurat să o întâlnesc și să o felicit pentru succesul de a se impune într-un domeniu exclusivist unde concurența este foarte puternică.” sunt cuvintele ambasadorului României în Italia, Gabriela Dancău.

Citește si: Ideea de a oferi coșuri cadou persoanelor dragi a devenit tot mai populară. Iată de ce!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si