Vara a început, iar canicula a pus stăpânire pe români. De la o zi la alta, gradele urcă în termometre și disconfortul termic este accentuat. Un român a dat lovitura în plin sezon, iar afacerea lui bubuie în zilele toride.

Citește si: Rabla pentru electrocasnice, o nouă etapă. Ce aparate noi poți să îți cumperi cu bani de la stat

El a decis să-și deschidă o fabrică de gheață, dar nu se gândea că va avea mare succes. Totuși, temperaturile ridicate de afară și disconfortul termic accentuat i-au adus un profit uriaș unui bărbat din Prahova.

Afacerea care dă roade pe timp de vară

Cu cât temperaturile sunt mai mari afară, cu atât cresc mai multe vânzările la cuburile de gheață. Firma deținută de prahovean a dat lovitura.

24 de ore din 24 mașinile continuă să-și facă treaba și ambalează mii de pungi în fiecare zi pentru a le transporta în toată țara.

„Perioada caniculară este foarte propice pentru noi. Numai ieri și astăzi au plecat trei tiruri.(...) lucrăm la foc continuu pentru a reuși sa ducem la bun plan toată producția și cererea”, a spus reprezentatul de vânzări al fabricii de gheață, potrivit observatornews.ro.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Citește si: VIDEO| Traiul de zi cu zi este tot mai greu de dus pentru români. Pe lângă explozia prețurilor, și ratele devin covârșitoare

În timp ce afară este vreme toridă, angajații se bucură de răcoare. În fabrica de gheață, temperatura nu depășește 6 grade Celsius, iar acest lucru e perfect pe o astfel de vreme.

În hala de producție e frig ca într-o peșteră, iar în depozite temperaturile sunt sub limita înghețului, astfel încât gheața să reziste. Patronul fabricii de gheață susține că zilnic se produc 10-12 tone de gheață.

„Producem 10-12 tone zilnic, cererile vin din toată ţara având în vedere că avem distribuție națională”, a spus Horia Georgescu, patronul fabricii de gheață.

Citește si: Zodiile care se vor îmbogăţi până la sfârşitul anului

Prețurile sunt avantajoase. Pentru o pungă de 2,5 kilograme de gheață, cumpărată din fabrică, trebuie să plătiți 5 lei, însă în magazine și benzinării aceeași pungă poate să aibă prețuri cuprinse între 10 și 20 de lei.

Citește si: Cât de mult contează banii pentru Theo Rose. Artista provine dintr-o familie modestă: „Nu mă interesează...”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si