Ilie Năstase a investit 3,5 milioane euro într-o companie cu sediul la Amsterdam. Firma se confruntă cu mari probleme financiare și ar putea să se închidă, conform informațiilor publicate pe site-urile economice din Olanda.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pe vremea când era senator, Ilie Năstase a trecut în declarația de interese informația conform deține 100% din acțiunile companiei Salentijn BV cu sediul într-o clădire de birouri din apropierea aeroportului Schipol, Amsterdam. Compania Salentijn BV apare însă ca o făbricuță de obiecte plastice din Echt, un orășel de 7.000 locuitori din provincia Limburg și nu pare să aibă vreo legătură cu Ilie Năstase. Numele complet al companiei la care Năstase a investit 3,5 milioane euro este Salentijn Holding 2 BV și este o instituție financiară cu sediul indicat de fostul tenisman în declarația de interese.

Citeste si: Ilie Nastase risca 6 ani de inchisoare! A fost dus in fata judecatorilor! Ce s-a intamplat?

Ilie Năstase a preluat afacerea în 2007 iar în 2018 a demisionat de la conducerea ei

Cum în Olanda, informațiile legate de companii sunt ”la liber”, compania deținută de Ilie Năstase apare ca fiind pe punctul de a se închide. Conform unui buletin publicat de site-ul drimble.nl, Ilie Năstase a preluat compania pe 28.09.2007 de la FTC Trust BV, care o înființase cu 3 luni înainte. Românul rămâne în funcția de director până pe data de 26.10.2018 când demisionează și în aceeași zi devine lichidator (judiciar) al firmei.

În fine, pe data de 3.01.2019, compania olandeză deținută de Ilie Năstase intră în procedură de lichidare.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si