De teama inchisorii, fostul tenismen i-a cerut astazi judecatorului sa nu ii dea o pedeapsa aspra si sa il lase sa munceasca in folosul comunitatii. Deocamdata, Ilie Nastase nu rasufla usurat fiindca sentinta s-a amanat.

Ilie Nastase a plecat grabit de la judecatorie.

Citeste si: Spanac, ceapa, sau ridichi. Sunt doar cateva dintre legumele romanesti de sezon care au aparut peste tot prin piete!

Altadata deschis in declaratii, fostul tenismen a oftat si a zambit, dar n-a raspuns intrebarilor puse de jurnalisti.

In sala de judecata, in schimb, Ilie Nastase a marturisit ca regreta profund ce s-a intamplat in noaptea in care a fost prins la volan sub influenta alcoolului.

Fostul mare sportiv i-a acuzat atunci pe politisti ca l-au ranit cand i-au pus catusele, iar agentii au spus ca Ilie Nastase le-a vorbit urat si ca a plecat in timpul controlului fara permisiunea lor.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citeste si: Au băut în jacuzzi până au uitat de ei. Ce s-a întâmplat la scurt timp a fost surprins de camera de supraveghere

La cateva ore dupa ce a suflat in etilotest si a fost audiat, oamenii legii l-au oprit iar pe Ilie Nastase pentru ca s-a urcat pe moped fara permis si a intors pe linia continua.

Ilie Nastase risca pana la 6 ani de inchisoare.

Cuprins de remuscari, i-a cerut judecatorului sa-l lase in libertate, iar in schimbul clementei, sa munceasca in folosul comunitatii.

Citeste si: Un MONSTRU a desfigurat în bătaie o tânără din Dej! A lovit-o cu pumnii și picioarele în față până a lăsat-o inconștientă pe asflat!

Deocamdata, sentinta s-a amanat, dar daca judecatorul ii va accepta cererea, fostul mare sportiv ar putea sa mature strada sau sa faca munca de secretariat intr-o institutie publica.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si