Tot mai mulți români creează afaceri de succes care îmbunătățesc viețile oamenilor.
Cristina și-a deschis o fabrică cu care le asigură oamenilor un stil de viață mai bun, în vremuri în care acest lucru este aproape imposibil. Produsele sale sunt o premieră în România.
Produsele ei vin și în urma unei schimbări drastice ale Guvernului în ceea ce privește lucrurile pe care le găsesc oamenii pe rafturi în magazine.
Citește și: Casierul de 82 de ani de la un supermarket, ajutat să se pensioneze cu o donație de 100.000 dolari pe Tiktok
Afacerea de succes care a reușit să revoluționeze stilul de viață al oamenilor
Cristina Nesterov este o femeie din Bucureși, de profesie medic stomatolog pediatru. Ea și-a transformat pasiunea în afacere. Femeia și-a deschis o fabrică care produce băuturi vegetale pe bază de nuci, curmale și caju, pe care oamenii le pot folosit în loc de laptele normal din magazine.
Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro
Citeste si: Un băiat de 18 ani riscă 20 de ani de închisoare după o vacanță cu familia în Dubai. De ce este acuzat- antena3.ro
Citeste si: Un bărbat din Ploiești a sunat la 112 pentru că doi vecini nu răspundeau la ușă. Polițiștii au făcut o descoperire năucitoare- wowbiz.ro
În general, românilor le sunt prea puțin cunoscute băuturile vegetale, ce presupun de fapt. În cazul Cristinei, ideea sa a fost foarte apreciată, motiv pentru care cererea de produse a crescut din ce în ce mai mult, ajungând să vândă 7.000 de sticle pe lună.
Citește și: VIDEO- Asta-i România! Povestea celor doi soți milionari din Brașov care au construit un imperiu împreună
„Avem o capacitate de producţie de aproximativ 7.000 de sticle pe lună. Interesul a crescut din ce în ce mai mult din ce în ce mai mult. Se vede şi pe piaţă. Diversitatea este mult mai mare faţă de acum 7 ani”, a declarat Cristina Nesterov la
Observator. Citește și: Au obținut pe nedrept fonduri europene. Mai mulți oameni de afaceri trimiși în judecată de DNA
Băuturile vegetale sunt căutate în cafenele
Băuturile vegetale sunt din ce în ce mai căutate în cafenele, care preferă să prepare cafeaua cu acest tip de lapte.
„Laptele de ovăz prin gustul său mai dulceag. Este cerut de către clienţi dacă de exemplu avem o cafea cu un profil mai ciocolatiu. Laptele de mazăre, având o fibră vegetală mult mai strong decât laptele de ovăz şi cu un gust neutru este preferat de către clienţi pentru cafelele mai acide ”
, a declarat angajata unei cafenele.