Elveția se numără printre primele 10 state din lume când vine vorba de veniturile aduse de afacerile dezvoltate în familie.

Citește și: VIDEO- Vremea face ravagii în Elveția: Un om a murit, mai mulți oameni sunt răniți, iar pagubele materiale sunt uriașe

Adriana Cioca, Camera de Comerț Elveția-România: „Promovăm afacerile de familie elvețiene și modul lor de gândire și de a face business în România.

Ceea ce va fi o inspirație pentru antreprenorii români.”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

Indiferent de domeniu, elvețienii țin la tradiția de a transmite mai departe afacerea dezvoltată în familie.

Michael Soorman, om de afaceri: „Eu lucrez pentru diferite firme de familie din Elveția de 25 de ani și sunt foarte implicat și în activitățile din România. Sunt multe posibilități de a transfera modelul elvețian de afaceri de familie aici în România.”

Evenimentul organizat la Timișoara a strâns laolaltă antreprenori, manageri și avocați 

La evenimentul „Modelul elvețian în afacerile de familie, inspirație pentru antreprenorii români”, organizat în Timișoara, au participat, în calitate de speakeri, antreprenori, manageri și avocați cu experiență în domeniu.

Cristian Pocol, asociația RESPO DEEE: „Relația de colaborare între cele două state este foarte bună, atât transferul de tehnologie, cât și partea de finanțare funcționează și s-au stabilit cărări de colaborare care pot să dea rezultate într-un viitor apropiat.”

În octombrie 2023, Camera de Comerț Elveția-România a ajuns la peste 100  de companii membre care au aproape 18.000 de angajați în țara noastră.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si