Fostul milionar excentric Dan Camarzan a ajuns in arest pentru ca si-ar fi ucis bunica. Dupa o serie de declaratii halucinante facute pe treptele de la tribunal, presupusul criminal a revenit acasa, pentru reconstituirea cumplitei fapte.

Drumul lui Dan Camarzan de la geniul matematician care a castigat primii bani dintr-un contract cu Organizatia Natiunilor Unite si pana la barbatul care si-ar fi sugrumat bunica este lung, intortocheat si greu de inteles.

Citeste si: Șocant! Milionarul care și-a ucis bunica a vrut să își omoare mai întâi mama! ”O ștrangula, dar i-a fost milă când a văzut-o plângând!”

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Daca in 2008 a fost primul roman care s-a dus cu elicopterul in club unde arunca zeci de mii de euro pe bautura si distractie, zece ani mai tarziu, Camarzan este cel putin in aparenta, sarac lipit pamantului, parasit de sotie si de prieteni si detestat de rude. El sustine ca si-ar fi donat averea.

Dar care este, de fapt, adevarul despre averea lui Dan Camarzan? Cu banii castigati de la ONU a deschis doua firme specializate in software, care i-au umplut repede conturile.

Avea visuri marete, asa ca s-a avantat in domeniul imobiliarelor.

Citeste si: Milionarul care şi-a ucis bunica a terorizat-o şi pe mama sa! Aceasta i-a spus lui Dan Cămârzan că e schizofrenic! VIDEO

Decaderea lui Dan Camarzan a inceput din Tampa Gardens, unul dintre cele mai ambitioase proiecte imobiliare ale milionarului, a fost si cel care i-a adus falimentul. Aici omul de afaceri voia sa contruiasca trei cladiri cu sute de apartamente, insa doar doua dintre blocuri a reusit sa le duca la bun sfarsit.

Dupa criza imobiliara din 2008- 2009, cea de-a treia cladire nu a mai putut fi finalizata 01,13

Chiar si asa, Camarzan s-a aliat cu alti oameni de afaceri pentru a ridica un complex rezidential cu locuinte inteligente.

Unul dintre clienti a cheltuit 70 de mii de euro pentru doua garsoniere. Omul inca este speriat ca nu va vedea niciodata casele pentru care a dat o gramada de bani.

Falimentul, dar si divortul de cea de-a doua sotie, Cristina, l-au afectat vizibil pe Camarzan. Mintea lui nu mai pare intreaga. S-a alaturat romanilor care cred ca sunt suverani si nu vor certficate de nastere emise de stat.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si