Omul de afaceri, Emil Savin spune că nu a avut o relație chiar atât de apropiată cu Dumitru Buzatu, ba chiar crede că preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Vaslui l-ar fi ”carotat”.

”Nu ne-am agreat, cred că m-a carotat"

„Eu nu am avut o prietenie cu domnul Buzatu. Spune toată lumea că eu sunt omul de casă al lui. Eu nu am avut o relaţie chiar atât de bună cu el.

Mai ales după ce a ieşit preşedintele CJ, lumea spune că am avut contracte. Eu am zero contracte cu CJ. Astăzi, dacă verificaţi, eu nu am niciun contract cu Consiliul Judeţean.(...) Cu domnul Buzatu nu am avut acea relaţie pe care o vehiculează toată lumea, care spune că am fost omul de casă. Nu ne-am agreat, cred că m-a carotat", a declarat Emil Savin.

Emil Savin spune că Dumitru Buzatu nu i-ar fi cerut banii respectivi cu împrumut.

Emil Savin spune că Dumitru Buzatu nu i-ar fi cerut banii respectivi cu împrumut.

[Sursa foto: Arhiva stirilekanald.ro]

Mai mult, Emil Savin spune că Dumitru Buzatu nu i-ar fi cerut banii respectivi cu împrumut.

"Nu mi-a cerut niciun ban împrumut. Banii, cum aţi văzut, aşa este realitatea, cum este prezentată.(...) Nu pot să spun cum am intrat în posesia banilor. În legătura cu chestiunea aceasta nu am voie să vorbesc mai multe.(...) Îmi pare rău, nu trebuia să se întâmple ce s-a întâmplat, dar altă cale nu a fost decât asta şi trebuia să o urmez că dacă nu o urmam, erau alte chestii despre care

nu pot spune acum", a explicat afaceristul presei.

Conversația codificată dintre Dumitru Buzatu și un fost angajat DGASPC înainte de a fi prins în flagrant

Când a fost prins în flagrant, Dumitru Buzatu a spus că sunt banii lui din economii. Însă realitatea era alta, suma de 1.250.000 lei, fiind pentru construcţia drumului Bârlad- Laza- Codăeşti. Ba mai mult, înainte de a fi prins, fostul președinte al CJ Vaslui ar fi folosit un limbat codificat pentru a pregăti totul în detaliu.

Citește și: "Milionara fără chip", greu de arestat. O femeie de afaceri a scăpat de urmărirea poliției după mai multe operații estetice

Dumitru Buzatu

Dumitru Buzatu

[Sursa foto: Digi24]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Fost angajat DGASPC:   Da, a întrebat și Emil, că vrea să vină cu puiul. Veniți încoace acuma?

Dumitru Buzatu: Am să vin eu ca să vă învăț cum să faceți! 

Dumitru Buzatu:  Ai pescuit ceva? 

Fost angajat DGASPC:  Am prins câte un pește toți! 

Dumitru Buzatu:  Altceva … decât pește?

Fost angajat DGASPC: A ltceva n-am prins! Încă n-am pescuit! Altceva n-am pescuit! 

Dumitru Buzatu:  Aranjați acolo, când vin eu să se prindă peștele ca lumea! Nu mai umblați cu prostii! Când vin … vin, pescuiesc 5 minute și plec! 

Dumitru Buzatu, arestat preventiv pentru 30 de zile

"Prin intervențiile numitului Buzatu Dumitru, respectiv a influenței pe care acesta o are asupra tuturor instituțiilor din jud.

Vaslui, reușește să împiedice alți antreprenori să câștige licitațiile. Iar atunci când subalternii nu se conformează, pune presiune pe ei până cedează, notează procurorii. La fel a procedat şi când a sfidat toate procedurile legale pentru grăbi întocmirea documentației aferente decontului sumei de bani către firma prietenului său", spun procurorii în referatul de arestare.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Sâmbătă, 23 septembrie Tribunalul Vaslui a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Dumitru Buzatu.

Sâmbătă, 23 septembrie Tribunalul Vaslui a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Dumitru Buzatu.

[Sursa foto: Digi24]

Sâmbătă, 23 septembrie Tribunalul Vaslui a decis arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Dumitru Buzatu. Afaceristul a contestat măsura arestului preventiv, care urmează să fie analizată.

Citește și: Dumitru Buzatu, șeful CJ Vaslui, ar fi fost prins în flagrant de DNA cu o mită de 1,2 milioane lei. Reacția lui Marcel Ciolacu

Conform declarației de avere, Președintele CJ Vaslui are 9 terenuri, dintre care 5 sunt dobândite în anul 2018, 2 în anul 2008 și 2 în 2006. Patru terenuri sunt agricole, două forestiere, două intravilane, iar unul se află în "altă categorie”. Cel mai mare teren al său are 46745 m2, urmat de unul de 33614 m2. Ce mai mic teren are 708 m2. De asemenea, în declarația sa de avere apar 5 clădiri, 4 bunuri mobile, dintre care două autoturisme, o șalupă și un ”alt mijloc de transport”.

Dumitru Buzatu a fost ales deputat în 1992, iar în anul 2012, a devenit președintele Consiliului Județean Vaslui.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si