Sfinţii Mucenici Tirs, Calinic, Filimon şi Apolonie au trăt în timpul persecuţiilor împotriva creştinilor iar potrivit profeților, Sfântul Tirs a fost executat după refuzul de a se închina idolilor. Oamenii împăratului l-au înțepat în ochi pe Sfântul Tirs, i-au turnat plumb pe spate, apoi i-au sfârâmat picioarele. Prin puterea oferită de Dumnezeu, Sfântul a scăpat ca nevătămat.

Află care este rugăciunea care te scoate din necaz. Rostește-o sâmbătă, 14 decembrie și scapi de probleme

Citeste si: ALERTĂ de cod galben! Meteorologii anunță vreme severă în mai multe zone din țară

Află care este rugăciunea care te scoate din necaz. Rostește-o sâmbătă, 14 decembrie și scapi de probleme

Chinurile și prigonirile au continuat pentru că pentru că Sfântul Tirs a fost la un pas să fie înecat, dar de asemenea, în urma unei minuni dumnezeieşti, vasul s-a spart. După ce a văzut că Sfântul Tirs este salvat de adevăratul Dumnezeu, iar idolii din templu au fost distruşi, Calinic, care a fost un preot păgân, şi-a dat seama care este calea cea dreaptă şi a devenit creştin.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria- wowbiz.ro

Citeste si: O filmare din Coreea de Nord arată ce pățesc niște fete care au fost prinse uitându-se la filme sud-coreene. Imaginile au provocat șoc- antena3.ro

Află care este rugăciunea care te scoate din necaz. Rostește-o sâmbătă, 14 decembrie și scapi de probleme

Citeste si: HOROSCOP 2020. Cele mai norocoase zodii de anul viitor

Rostește rugăciunea care te scoate din necaz

„Mucenicii Tăi, Doamne, întru nevoinţele lor, cununile nesctricăciunii au dobândit de la Tine, Dumnezeul nostru. Că având tăria Ta, pe chinuitori au învins; zdrobit-au şi ale demonilor neputincioase îndrăzniri. Pentru rugăciunile lor, mântuieşte sufletele noastre, Hristoase Dumnezeule. Ca pe uscat umblând Is­rael, cu picioarele prin adânc, pe prigonitorul Faraon văzându-l înecat, a strigat: lui Dumnezeu cântare de biruinţă să-I cântăm.

Citeste si: Rugăciune copil bolnav- Este grabnic ajutătoare

Cu străluciri muceniceşti stând înaintea Scaunului lui Dumnezeu şi cu Dumnezeieştile fulgerări luminându-vă luptă­torilor, luminaţi-ne şi pe noi, care lăudăm sfântă pomenirea voastră. Frumuseţea Cea Dumneze­iască, dorind, lucruri de nimic aţi socotit cele veselitoare ale vieţii, purtătorilor de biruinţă ai lui Hristos şi murind cu trupul, v-aţi învrednicit a afla Viaţa Cea fără de sfârşit. Slavă Tatălui şi Fiului şi Sfântului Duh. Cinste Maicii Domnului. Amin".


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si