Pe lângă confort și momente de relaxare, canapeaua are și un rol esențial în decorul unui spațiu, aducând un plus de valoare design-ului ales. Mai mult, atunci când vrei ca aceasta să aibă mai multe funcții, colțarul este cea mai bună soluție, pentru a avea o canapea dar și un pat, într-o singură piesă de mobilier.

În cazul în care te gândești să investești, în acest an într-o canapea sau un colțar nou, atunci este bine să afli care sunt cele mai populare culori și care sunt tendințele pentru sezonul de vară dar și toamnă.

Totuși, dacă îți dorești să aduci modificări în locuința ta, fără a investi într-o canapea sau un colțar nou, ai la îndemână o variantă mult mai ieftină cum ar fi să te folosești de huse coltar sau canapele de pe casamoise.ro, care îți oferă nuanțe și modele variate, potrivite oricărui design.

Iată deci ce culori să alegi pentru canapeaua sau colțarul tău, pentru a fi în trend.

Verde

O culoare care inspiră viață, prospețime și renaștere, este în trend în acest sezon și se poate asorta cu alte culori precum gri, maro, bej dar și cu alb sa negru.

Citeste si: Stilurile rustic, vintage sau industrial- tot mai abordate în zilele noastre. Iată de ce

Optează pentru orice nuanță a acestei culori, de la cele deschise precum fistic, sau lime la cele închise precum verde pădure sau măsliniu pentru a te bucura de mai multă relaxare, naturalețe și poftă de viață.

Albastru

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Este demonstrat deja că această culoare produce sentimentul de relaxare și stare de bine instantă în creierul nostru.

Din acest motiv, albastrul se regăsește în preferințele multor designeri de interior dar și în foarte multe stiluri de amenajare. 

Poți alege combinații de albastru sau o poți asorta cu alte culori naturale precum alb, crem, negru sau gri deschis.

Citeste si: Amenajarea unei grădini în pantă- Ce soluții ai?

Toate aceste combinații te vor duce cu gândul la stilurile mediteranee, la apă sau la liniștea cerului senin.

Alb

Albul este cu siguranță o nuanță care se va potrivi oricărui tip de design și în orice moment. O nonculoare care nu va ieși niciodată din trend, cu toate că este destul de dificil de întreținut, mai ales atunci când ai copii sau animale de companie.

Cea mai bună soluție în acest caz este să apelezi la  husă pentru colțar sau canapea care să poată fi spălată ori de câte ori este nevoie.

Portocaliu

O nuanță care te duce cu gândul la răsărit și apus, la delicioasele portocale dar și la căldura focului, este o culoare care se va purta cu preponderență în această toamnă.

Citeste si: Avantajele folosirii pietrei naturale in amenajarile interioare

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: SAGA FESTIVAL 2024. Motivul invocat de Nicki Minaj, criticat dur și ironizat: "Ne afectează imaginea și prestigiul”- radioimpuls.ro

Stilul anilor ‘70 revine în trenduri, iar portocaliul, în combinație cu maro, negru, alb și galben vor produce acel efect uimitor de cozy home.

Muștar

Deși ai zice că este o culoare pretențioasă, ei binem află că aceasta se află printre preferințele designerilor în acest sezon. Contrastul cu nuanțele precum negru, gri închis, bleumarin sau chiar cu alb îți va oferi o stare de bine instantă.  

Poți opta pentru diferite nuanțe ale acestei culori sau te poți axa chiar și pe galben mai deschis.

Roz

Dacă ești o persoană mai nonconfomistă și iubești accentele tari, o astfel de culoare a canapelei tale va face furori, cu siguranță.

Perfectă pentru stilul minimalist sau contemporan, această nuanță îți va inspira tinerețe, energie și o stare de bine, incredibilă.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si