Cu doar cîteva reguli de aur, acestea dovedesc faptul că pot înainta în vîrstă frumos şi graţios. şi vedetele noastre urmează aceste sfaturi şi le pun în practică.

Citeste si: Rareş Bogdan a dat de pământ cu Laura Kovesi: “Femeia asta care a stat preș în fața lui Băsescu”

Vedeta sau nu, ce femeie nu ar dori sa isi pastreze vesnic frumusetea?! Cu cateva trucuri din ritualul asiaticelor, oricine poate inainta in varsta cu gratie si frumusete.

"Sa dormim cu fata in sus minimum 8 ore pe noapte sa ne hidratam sa mancam sanatos si pe cat se poate sa incercam sa le punem si in practica", recomanda Elena Martin, medic in chirurgie plastica.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Drama neștiută a lui Ion Țiriac! Ioan, tatăl miliardarului, a murit când acesta avea doar 10 ani! Imagini exclusive cu locul de veci al părinților celui mai bogat român FOTO

Pentru un ten de portelan si un aspect vesnic tanar, apa si ceaiurile sunt elemente cheie pe care asiaticele le folosesc pentru a incetini procesul de imbatranire a pielii.

Oricat de mult am iubi razele soarelui si bronzul obtinut dupa o zi de plaja, de o regula importanta ar fi bine sa tinem cont.

Citeste si: Autorul piesei ”Ce proastă-i Olivia Steer” este cercetător la Institutul de Fizică Atomică și a vândut fier vechi să-și plătească întreținerea! Povestea fabuloasă a lui Alexandru Evanghelidis spusă chiar de el

"Cea mai importanta crema pe care trebuie sa o avem si acasa si in geanta este protectia solara", spune specialistul.

Pe langa apa, ceaiuri, somn si creme cu protectie solara, procedurile non-invanzive pot fi solutia unei tinereti fara batranete.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si