E clar că Rareş Bogdan a dat de pământ cu Laura Kovesi. Se întâmpla în aprilie 2013, când realizatorul de emisiuni TV comenta vehement ştirea că Koveşi va fi numită şefă la DNA. "Kovesi la DNA. Ceea ce am spus încă din 24 martie în mod public se va întâmpla astăzi, cel târziu mâine, în mod oficial. În țara asta din aproape 2.500 de procurori nu există decât "Luluța" pentru a fi numită ca șef la DNA.”

, a postat Rareş Bogdan.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: Probleme noi pentru Rareş Bogdan! Un cunoscut PSD-ist îl cheamă la tribunal pe ”disidentul” de la Realitatea!

Rareş Bogdan a dat de pământ cu Laura Kovesi: "Păcat de compromiterea unei idei" 

“Până la urmă nu e treaba mea cine e procuror șef la DNA dar e treaba când unii încearcă să ne convingă pe toți că "unica soluție" e femeia asta care a stat preș în fața lui Băsescu și a tuturor ani și ani la rând....

Păcat de compromiterea unei idei, cea de "independență" a justiției și nu numai...”, a încheiat Rareş Bogdan.( vezi cum arată uriaşa vilă a lui Rareş Bogdan)

Rareş Bogdan a dat de pământ cu Laura Kovesi. Peste câţiva ani, a ridicat-o în slăvi

Nu mai e un secret că Rareş Bogdan a dat de pământ cu Laura Kovesi.

Între timp, Rareş Bogdan şi-a revizuit părerile. De exemplu, în februarie 2018, când Tudorel Toader a anunţat că va declanşa procedura de revocare din funcţie a procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, Rareș Bogdan a spus că  "România moare puțin câte puțin". Recent, Bogdan a intrat în politică, fiind primul pe lista PNL la alegerile europarlamentare din luna mai.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si