Close sidebar
Close sidebar

Află cum să faci rețete delicioase, dar de POST!

Cu mai putin de o luna inainte de postul Pastelui, ne pregatim pentru ce e mai greu.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Chefii bucatari ne transmit insa ca cele 40 de zile nu sunt neaparat un chin daca stim sa gatim. La orele de gastronomie, unde am intalnit zeci de doritori, am descoperit ce inseamna mancarea gustoasa si de post.

Burgerul ispititor din imagine este de fapt placerea nevinovata a oricarui gurmand care vrea sa tina post.

Desi arata ca preparatul clasic, gatit cu carne si sosuri grele, burgerul pregatit de chef Stan Popescu ne fereste de pacat.

Ingredientele care dau gustul perfect preparatului de post sunt usor de gasit. Studenții care participa la sesiunea de gatit invata cum sa le imbine.

Citeste si: Iasmina este adolescenta din Iași, care și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu părinții. Verișorul tinerei face declarații cutremurătoare: „A fost pedepsită”- kanald.ro

Citeste si: Andreea Nechita, fiica unui cunoscut dezvoltator imobiliar din Iași, a murit subit la doar 22 de ani! Tânăra a fost găsită fără suflare în locuința familiei sale. Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc- wowbiz.ro

Citeste si: O femeie și-a drogat fetița de un an ca să câștige mai mulți urmăritori pe TikTok. Fetița a fost operată degeaba pe creier de două ori- antena3.ro

Avem un burger vegetal, din naut, dovlecei, ceapa, usturoi, faina …Avem chiar si faina de naut ca sa putem sa legam chifteaua pt ca altfel nu sta si faina de orez. Am putea spune ca daca nu punem chifla de burger putem da si pt cei fara gluten

Desertul va fi tot unul de post. Cheful il prepara din 3 ingrediente.

Secretele acestor preparate sunt dezvaluite pas cu pas doritorilor de la scoala de gastronomie care vor sa isi construiasca o cariera in bucatarie.

Pana de curand, Diana lucra in cu totul alt domeniu, iar acum, isi urmeaza visul!

Studenții au toate sansele sa devina mari bucatari. Chef Bedros, unul dintre campionii Suediei la patiserie, le este mentor.

La finalul modulelor care dureaza 20 de saptamani, urmeaza un examen greu. Doritorii trebuie sa isi dovedeasca abilitatile gastronomice in fata unei comisii de chefi din Franta.

Succesul in gastronomie vine odata cu experienta. Pana atunci, studenții cauta sa se prefectioneze si viseaza la marile bucatarii ale lumii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI