Alina este o tanara de 30 de ani, extrem de ambitioasa si care provine dintr-o familie buna. Alina a facut Scoala de Muzica si Arte Plastice din Bucuresti, a terminat apoi Colegiul National "I.L Caragiale" si a studiat la Academia de Studii Economice din Bucuresti. A absolvit un master in Relatii Internationale si Integrare Europeana la SNSPA.

Alina Binder in postura de copilot

A lucrat o perioada la departamentul de relatii publice a Asociatiei Aviatorilor, asociatie condusa de tatal ei, Heinz Binder.

Tatal ei, fost aviator, i-a transmis aceasta pasiune si fiice sale care a urmat cursuri si a obtinut un atestat de copilot.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Nouă avertizare de ploi torențiale în județe deja devastate de inundații. Zonele vizate de vreme severă. HARTĂ- wowbiz.ro

Alina mai are si un frate, Mihai, frate care lucreaza pentru Microsoft. Mama Alinei este invatatoare la o scoala din Bucuresti.

Inainte de a avea o relatie cu Principele Nicolae, Alina s-a iubit timp de sase ani cu un alt copil "celebru". Ea a avut o relatie cu Sebastian Blaga, fiul lui Vasile Blaga. Cei doi au locuit o perioada lunga de timp in Austria, la Viena, acolo unde Sebastian studia.

La un moment dat, ea a decis sa se intoarca in tara, in timp ce el a preferat sa ramana in Austria, acest lucru fiind decisiv pentru relatia lor.

Alina Binder alaturi de Sebastian Blaga, pe vremea cand erau iubiti

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si