Close sidebar
Close sidebar

Agent de penitenciar, gasit carbonizat intr-o masina, langa Medgidia. Barbatul si-ar fi dat foc

Un agent de penitenciar de la Poarta Alba, in varsta de 48 de ani, a fost gasit mort intr-o masina distrusa intr-un incendiu, in apropiere de Medgidia, medicii legisti stabilind ca acesta a murit carbonizat. Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Medgidia coordoneaza ancheta in acest caz pentru a stabili cum a murit barbatul, una dintre variantele anchetatorilor fiind ca acesta si-ar fi dat foc.

Redactia Stirile Kanal D,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit anchetatorilor, o masina distrusa in urma unui incendiu a fost descoperita vineri seara la iesirea din localitatea Medgidia, iar in interior se afla o persoana decedata. Oamenii legii au stabilit ca barbatul care se afla in autoturism avea 48 de ani si lucra ca agent la Penitenciarul Poarta Alba. Cu cateva ore inainte de aceasta descoperire, fata barbatului respectiv postase un anunt pe pagina de Facebook in care cerea ajutor pentru gasirea sa in conditiile in care acesta nu ajunsese acasa, si nici nu putea fi contactat telefonic.

Trupul neinsufletit al barbatului a fost dus la morga pentru efectuarea necropsiei, iar medicii legisti au stabilit in cursul zilei de sambata ca el a murit carbonizat.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Una dintre variantele anchetatorilor este ca barbatul a mers cu masina sa intr-un loc retras in apropiere de Medgidia, a dat foc autoturismului, dupa care s-a urcat in masina.

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Medgidia continua investigatiile pentru a stabili imprejurarile in care s-a produs decesul barbatului.


In urma cu o luna, un angajat al Penitenciarului Poarta Alba a fost gasit mort in apartamentul sau, el spanzurandu-se cu un cordon de teava de gaz din interiorul locuintei. Barbatul respectiv avea 44 de ani si lucra in cadrul penitenciarului ca inspector asistent social.

Sursa: News.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI