El este Șerban Trâmbițașu, iar dacă ați deschis TikTok-ul măcar o dată în ultimele luni, șansele să nu-i fi văzut clipurile sunt aproape nule. E singurul agent imobiliar pe care îl știi și dacă nu vrei să îți cumperi o casă. Am vrut să îl cunoaștem și să-i aflăm secretul succesului pe TikTok. Primul pas? Să fii 100% natural.

Citește și: VIDEO- Elevii, prezenți doar fizic la ore. Orele sunt ”destinate” live-urilor pe rețelele de socializare

„Nu mă puneți să repet că eu trag doar o dată, da? Cel mai frumos apartament de 4 camere din cartierul Tei. Parcul Tei, parcul Plumbuita, suntem în cartierul parcurilor. Și în acest bloc am un apartament de 5 camere, 85 de metri pătrați, pe care vi-l dau vouă în chirie dacă și numai dacă nu-l închiriază prietenii mei de la Kanal D. Haideți să vedem îl închiriați văi sau îl dau.”

În stilul care l-a consacrat, Șerban ne invită în bloc.

„Haideți dragilor, intrați voi primii sau intru eu? Ia uitați ce scrie aici, da? Fumatul interzis.”

Facem turul apartamentului și nu putem să nu ne întrebăm oare de unde atâta energie?

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

„Sufrageria care e imediat lângă primul dormitor. E mișto cu un colțar mai mare decât sufrageria în sine. Un covor pe verde și balconul ăla de care ziceam eu, îl vezi? Prețul este...600 de euro, vino tată că trece timpul. Vino, vino...”

10 minute mai târziu, a venit timpul să ne tragem sufletul și să o luăm cu începutul.

Șerban Trâmbițașu, agent imobiliar: „Sunt un om obișnuit care a avut o idee și care a pus-o în practică.

La bază sunt actor. Am terminat Facultatea de Teatru în 2010. Sunt actor de teatru de improvizații în continuare joc și pe scenă, dar sunt și agent imobiliar. Sunt agent imobiliar tot din 2010.”

Acum mai bine de 14 ani, a înființat propria sa trupă de comedie.

„Soția se încadrează, numai că dumneavoastră aveți cazier, ați condus băut. Schimbă! Numai că dumneavoastră aveți cazțier, ați tulburat liniștea publică. Schimbă! Numai că...ce vine aici, popă peste as?”

Șerban Trâmbițașu și-a câștigat clienți noi cu ajutorul TikTok-ului

De atunci, jonglează cu cele două pasiuni ale sale, iar TikTok-ul a devenit punctul comun.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Șerban Trâmbițașu, agent imobiliar: „Păi în primul rând nu mai am timp, au apărut și doi copilași, am noroc cu soția mea care mă susține și mă iubește în tot ce fac. Dar nu mă așteptam la boom-ul ăsta.

Am luat-o ca într-o joacă inițial. Și când am văzut că s-a dus în 100.000 de subscriberi.”

În schimb, pe partea de business expunerea i-a adus numai beneficii. A început singur, iar acum are 9 angajați.

Acum, își mai dorește doar să-și vadă copiii crescând frumos, iar pentru breaslasa să ajungă să fie ca în Occident.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si