Close sidebar
Close sidebar

Aglomeratie de nedescris la metrou. Explicatia Metrorex: Un tren a avut probleme tehnice la usi

Circulatia metroului s-a desfasurat cu dificultate, marti dimineata, existand situatii in care poamenii au asteptat pana la 30 de minute pentru a putea urca in trenuri, din cauza aglomeratiei, in special in statiile Unirii, Victoriei si Tineretului.

I. I.,


DISTRIBUIE
acest articol

Metrorex a transmis ca aglomeratia s-a creat in conditiile in care la ora 08:10, in statia Tineretului, un tren de metrou a avut probleme tehnice la usile de acces, fiind retras din circulatie pentru remedierea defectiunilor.

”Metrorex informeaza publicul ca astazi, 06.03.2018, la ora 08:10, in statia Tineretului, un tren de metrou a prezentat probleme tehnice la usile de acces, acesta fiind retras din circulatie pentru remedierea defectiunilor.

Citeste si: BREAKING NEWS! Cutremur în urmă cu câteva minute în România! Ce magnitudine a înregistrat și unde s-a resimțit- kanald.ro

Citeste si: Oana Lis, în doliu! Mesajul dureros transmis în urmă cu puțin timp: “Nu știi niciodată când vorbești ultima oară cu un om”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO Imagini din timpul cutremurului de 5,4 care a zguduit România. S-a simțit și în țările vecine- antena3.ro

Calatorii au fost debarcati in statia Tineretului si preluati de celelalte trenuri. Acestia au fost permanent informati despre situatia creata prin sistemul de sonorizare din trenuri dar si din statii”, a anuntat Metrorex, la solicitarea News.ro.

Calatorii au fost debarcati in statia Tineretului si preluati de celelalte trenuri si au fost permanent informati despre situatia creata, prin sistemul de sonorizare din trenuri, dar si din statii, a precizat Metrorex.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI