Close sidebar
Close sidebar

Ai ciuperca unghiei? Iata cum poti scapa definitiv de ea!

Onicomicoza sau ciuperca unghiei este o infectie fungica a unghiei, cauzata de o ciuperca aflata in stratul de la suprafata unghiei.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

In cazul acestei afectiuni trebuie sa avem mare grija, mai ales ca este contagioasa si se poate raspandi intr-un mediu umed si cald.

Ciuperca unghiei piciorului apare adeseori la oamenii care au unghii incarnate, care practica sport si poarta incaltaminte neadecvata.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Cum se trateaza ciuperca unghiei

Exista pe piata o serie de tratamente naturiste pentru onicomicoza care din pacate nu functioneaza pentru majoritatea, mai ales cand nu sunt recomandate si monitorizate de catre un medic sau cu precadere cand sunt achizitionate din surse neverificate, precum cele de pe internet.

De aceea, pentru a scurta suferinta si a scapa de ciuperca, sfatul principal este vizita la medicul dermatolog.

Medicul poate recomanda  un tratament onicomicotic oral care este eficient, dar necesită o monitorizare atenta a potentialelor efecte secundare la nivelul ficatului, intrucat in anumite situatii acestea pot genera hepatotoxicitate.

Citeste mai mult pe doc.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI