Pentru a alege utilajele HORECA de care ai nevoie este important să accesezi o ofertă diversificată. Această ofertă îți este prezentată de Ideal Inox, un producător și distribuitor român, cu peste 14 ani de experiență în domeniu.

Găsește echipamentele HORECA de care ai nevoie dintr-o ofertă variată!

Echipamentele HORECA servesc multor tipuri de activități și sunt utilizate în numeroase unități alimentare sau de prezentare din cadrul hotelurilor, restaurantelor, firmelor de catering, magazinelor alimentare etc.

La Ideal Inox găsești una dintre cele mai complete și variate oferte de utilaje HORECA de pe piață. Acestea sunt împărțite în mai multe categorii funcționale și linii de produse:

 

  • Mașini de gătit
  • Aparate
  • Linii de produse
  • Vitrine prezentare
  • Hote inox
  • Mese și blaturi din inox
  • Mixere, roboți și malaxoare profesionale
  • Echipamente frigorifice
  • Accesorii și piese de schimb

 

Găsești astfel echipamentele de care ai nevoie pentru a-ți moderniza bucătăria profesională și a ușura munca. Pentru a fi eficiente, aceste echipamente trebuie să fie fabricate din materiale durabile și ușor de întreținut. Inoxul este utilizat la fabricarea majorității utilajelor prezentate. Acest material este cunoscut pentru proprietățile sale antiseptice, prin faptul că este ușor de întreținut.

Citeste si: Raed Arafat a anunțat noile măsuri adoptate de CNSU. Ce relaxări intră în vigoare- VIDEO

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Pentru fiecare model poți afla caracteristicile sale tehnice, dimensiunea, greutatea și prețul. Găsești, de asemenea oferte și reduceri la echipamente profesionale bucătărie. Orice produs poate fi livrat oriunde în țară, în cel mai scurt timp.

Poți lua legătura cu reprezentanții companiei pentru detalii suplimentare și oferte personalizate de preț. Produsele pot fi vizualizate și în cadrul showroom-urilor din București.

Beneficiază de cele mai eficiente soluții de amenajare pentru afacerea ta!

Pentru a funcționa eficient o unitate din domeniul HORECA sau din industria alimentară are nevoie de un flux optim de lucru și de o amenajare ideală a spațiului și a echipamentelor din dotare. Aceste aspecte împreună cu siguranța conduc la o eficiență sporită a producției. Ideal Inox îți oferă soluții de amenajare și utilare ergonomică a spațiului de lucru al afacerii tale. Cu ajutorul unor proiecte și schițe 3D, realizate de designeri experimentați în acest domeniu, poți vizualiza cum arată incinta de lucru înainte de a fi amenajată.

Citeste si: VIDEO| Unul din doi angajați din industria ospitalității și-a pierdut locul de muncă în pandemie

În cadrul proiectului de prezentare vizualizezi aranjarea mobilierului, a utilajelor profesionale, poți alege culorile, stilul și sunt eliminate eventualele erori. Acest tip de schițe 3D permit vizualizarea din orice unghi, din apropiere sau din depărtare, permit modificări imediate etc. Designul oferit respectă cele mai noi norme de siguranță și igienă. Poți obține astfel o schiță ideală a spațiului de lucru, a restaurantului, barului sau a rotiseriei tale. Economisești timp, bani și beneficiezi de un proiect funcțional ce poate fi apoi construit.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Alege echipamentele profesionale din inox ideale pentru afacerea ta!

Pentru a alege cu încredere utilaje profesionale HORECA este important să studiezi o ofertă vastă și variată de astfel de echipamente. La Ideal Inox găsești cu siguranță modelul de aparat de care ai nevoie, pentru a-ți moderniza sau a impulsiona afacerea. Găsești de asemenea, piese și accesorii pentru echipamente, iar produsele pot fi livrate în cel mai scurt timp, oriunde în țară.

În plus, ai posibilitatea să îți amenajezi ideal spațiul de lucru cu ajutorul unor proiecte moderne, ergonomice, realizate de către designeri cu experiență. Obții un proiect personalizat, în ton cu preferințele tale. Beneficiază astfel de utilaje HORECA de cea mai bună calitate și succesul va fi aproape!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si