Ai o familie numeroasă? Iată de ce trebuie să descoperi gama de colțare elegante pentru living!

Este o seară de sâmbătă. Întreaga familie vrea să vizioneze un film și îți dai seama că ai nevoie să găsești un magazin online care să vândă colțare elegante pentru living, deoarece nu toată lumea are loc pe canapea. Care sunt alegerile?

Alis Pop, joi 23 mai 2024 , 15:19

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

Înainte de a afla, alegi să amâni planurile și să cumperi un nou colțar, pentru a include toți membrii familiei. Astfel, vei putea răsfoi în liniște modelele disponibile de coltare elegante living pentru a putea să-ți cântărești opțiunile și să faci alegerea corectă pentru camera ta. În plus, vei putea cere și opinia celorlalți, pentru a lua o decizie împreună, potrivită pentru toată lumea. Așadar, hai să-ți dezvăluim câteva criterii după care te poți ghida!

Cum să alegi colțarul perfect pentru livingul tău

Un bun start ar fi să te ghidezi după stilul livingului, însă poate un nou colțar te-ar inspira să dai startul unor renovări. De exemplu, dacă decorul tău este rafinat și luxos, o bună opțiune ar fi să te orientezi spre coltare extensibile elegante. Îți vom spune un mic secret despre acest tip de model mai jos.

O altă idee ar fi să te orientezi după culoarea canapelei. Te poți baza pe contrast. Ce este contrastul? Pe scurt, este vorba de o diferență drastică de culoare între două elemente diferite din orice domeniu - fie artă, mobilă sau orice altceva. Contrastul stă la baza multor elemente de design de interior, deoarece cu ajutorul acestui efect vizual vei scoate în evidență diferite zone sau obiecte, cum ar fi și canapeaua.

Dacă ții cont de contrast, vei putea alege culoare potrivită. De exemplu, dacă ai pereții vopsiți în culori neutre, atunci poți alege o culoare vie pentru canapea, cum ar fi verdele, iar acest lucru se aplică și vice versa.

De ce să alegi un colțar extensibil?

Am sugerat mai sus că un colțar extensibil este o bună opțiune, însă vrei să știi de ce? Deoarece, dacă ai musafiri care vor sta peste noapte în casa ta, le vei putea oferi un loc de dormit. Așadar, este și o bună alternativă pentru pat.

Din ce materiale sunt fabricate colțarele moderne?

În acest moment, se poartă catifeaua. Așadar, majoritatea modelelor de colțare, canapele sau fotolii pe care le vei găsi la momentul actual sunt tapițate cu catifea. Acest material este unul elegant, luxos, care oferă un aspect premium oricărei piese de mobilier.

Catifeaua este un material pretențios, așadar trebuie să ai în vedere întreținerea acesteia pentru a-i păstra aspectul pentru un timp îndelungat. În cazul în care ai animale de companie, îți sugerăm să optezi pentru pături pe care le poți pune pe șezutul canapelei sau să alegi o perie cu peri scurți pentru a îndepărta blana. De asemenea, catifeaua poate fi mai greu de curățat, însă cu siguranță există soluții speciale pentru acest material, alături de diferite servicii disponibile pentru curățarea tapițeriei. Așadar, aceste mici aspecte logistice pot fi gestionate cu ușurință, indiferent de canapeaua pe care o alegi.

 

Acum că ai aflat toate detaliile, plasează o comandă online din magazinul tău de mobilă preferat!


Abonează-te pe

Partenerii nostri
kanald.ro
Pe ce dată urmează să fie livrate pensiile în iulie 2024: Banii vor fi virați prin... Pe ce dată urmează să fie livrate pensiile în iulie 2024: Banii vor fi virați prin poștă sau pe card la  termene diferite
spotmedia.ro
Japonia introduce un robot umanoid enorm pentru întreținerea liniilor de tren (Foto) Japonia introduce un robot umanoid enorm pentru întreținerea liniilor de tren (Foto)
b1.ro
Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer.... Prima fotografie realizată de Kate Middleton, după ce a fost diagnosticată cu cancer. Mesajul ascuns din fotografia cu Prințul Louis (FOTO)
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si