Close sidebar
Close sidebar

Ai pofta de gogosi pufoase, dar n-ai chef sa le lasi sa creasca? Uite reteta magica! Sunt pline in interior fara sa le dospesti. Absolut delicios si rapid

E usor sa pici in tentatia de a iti cumpara de la magazin gogosi, atunci cand te loveste pofta de ceva dulce. Insa asta poate fi un obicei foarte daunator, mai ales daca ai si copii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunt destule motive pentru care ar fi mult mai bine sa le faci acasa: stii ce pui in ele, poti sa mananci mai multe, pentru ca nu au aditivi sau coloranti, si poti sa ii dai copilului sa manance fara griji.
Sigur, mai este vorba si de timpul pe care il economisesti daca le cumperi. Ei bine, reteta asta e tot ce aveai nevoie. Se fac rapid, sunt pline in interior si nu trebuie sa le lasi sa creasca

Ce ingrediente iti trebuie:

1 praf sare
zeama de la o lamaie
1 bucata fiola esenta rom
6 pliculete zahar vanilat
50 g zahar
3 bucati oua
600 g iaurt
1 plic praf de copt
500 g faina
ulei
1 plic zahar pudra

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Oamenii au fost extaziați când au văzut la un zoo din China doi pui de panda. Apoi aceștia au început să latre- antena3.ro

Preparare:

Amestecati bine intr-un castron ouale cu iaurt, esenta de rom, zeama de la o lamaie, zaharul si sarea. Amestecati separat praful de copt cu faina. inglobati faina in aluatul umed si amestecati bine, pana la omogenizare.

Intr-o cratita sau tigaie mai inalta incingeti uleiul cat pentru o friteuza. Luati cate o lingura din amestecul pentru gogosi si turnati incet, dintr-o singura miscare in uleiul incins. Daca nu se intoc singure, intoarceti gogosile pe cealalta parte cand devin aurii.


Scoateti gogosile pe un servet de hartie, sau un gratar, sa se scurga uleiul in exces. Pudrati cu zahar pudra si eventual scortisoara si serviti calde sau lasati sa se raceasca.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI