Close sidebar
Close sidebar

Ai si tu magneti pe frigider? Oamenii de stiinta trag un semnal de alarma: te-ar putea ucide!

Potrivit oamenilor de stiinta elvetieni de la Universitatea din Zurich, magnetii de frigider sunt facuti din metale care pot creste riscul de infarct, in special in cazul persoanelor cu afectiuni cardiace preexistente, care au suferit un implant de pacemaker (stimulator cardiac), subliniaza un articol publicat de BBC , citat de csid.ro.

G. S.,


DISTRIBUIE
acest articol

Magnetii foarte puternici, realizati din neodim fier bor, cunoscuti si ca magneti de pamanturi rare sau neo magneti, sunt stralucitori si au, de regula, culoarea argintie, iar daca persoana cu pacemaker se apropie mai mult de 3 centimetri de un astfel de dispozitiv risca sa dea peste cap mecanismul stimulatorului cardiac, survenind infarctul.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Insa nu doar magnetii de frigider sunt de luat in seama, ci si insignele magnetice ori telefonul mobil, la realizarea carora se pare ca se folosesc astfel de metale periculoase.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI