Doamnleor si domnilor, daca optati pentru minivacanta de rusalii la mare, trebuie sa va faceti timp de un pranz in portul Constanta. Ultima fita pe litoral este ca chefii sa gateasca midii delicioase in tigai imense, chiar pe terasa. In timp ce asteptati portia de mancare puteti fura de la bucatari cateva ponturi pentru reteta de scoici in sos de vin alb.

Maramuresul, alta destinatie pentru Rusalii


Daca vreti sa respectati intocmai traditia de rusalii, ei bine trebuie sa stiti ca duminica, pentru a fi feriti de orice este rau, spun batranii, trebuie sa purtati

la dumneavoastra o astfel de ramurica de tei sfintita....

La Sibiu este festival de teatru


Sibiul este cea mai mare scena din tara. A inceput Festivalului International de Teatru

Festivalul placintelor in Herastrau sau inghetata din Cluj

Sambata dimineata in parcul herastrau dn capitala se va pregati o placinta gigant de 20 metri liniari care necesita minimum 6 ore de pregatire pana iese aburinda din cuptor.

In Cluj cei care vor trece prin Piata Unirii vor avea ocazia sa savureze diverse sortimente de inghetata, prajituri si alte dulciuri. Cine a spus ca distractia are varsta, s-a inselat amarnic! Iata cativa adolescenti "trecuti bine de prima tinerete pentru care dansul inseamna viata!

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si