Close sidebar
Close sidebar

Aici a fost ucisă Maria, tânără de 28 de ani plecată în Spania să îşi facă un viitor mai bun! Vecinii româncei sunt în stare de şoc! "Au tras fără milă în ea"

Maria, o tânără de 28 de ani, originară din Sibiu, a fost ucisă cu sânge rece chiar în faţa casei sale din Zaragoza, acolo unde se stabilise de câţiva ani. Maria Marian se află împreună cu mama şi cu sora ei când cineva a ucis-o.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Anchetatorii susţin că tragicul incident ar fi avut loc în jurul orei 20.00 şi că cele două românce au fost aşteptate în faţa casei de doi bprbaţi, care au deschis focul asupra lor, cu pistoalele, apoi au fugit cu un autoturism de culoare roşie. Potrivit jurnaliştilor iberici, suspecţii ar putea avea legături cu traficul de droguri, iar felul în care au acţionat ar indica o reglare de conturi. 

Maria este o fostă sportivă, ea practicând voleiul de performanţă la CSS Sibiu, acolo unde a fost şi campioană la juniori.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

"Locuia cu mama şi cu sora ei. Nu ştim exact ce s-a întâmplat. Noi am auzit doar împuşcăturile. Au tras fără milă în ea. Erau nişte fete liniştite. Munceau aici. Erau cuminţi", a spus o vecină din Spania a fetei ucise.

Şi cei din blocul în care tânăra a locuit în Sibiu sunt în stare de şoc şi nu le vină să creadă ce s-a întâmplat.

Detalii despre acest caz extrem de şocant ai diseară la Ştirile Kanal D de la ora 18:45! 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI