Close sidebar
Close sidebar

Aici au locuit impreuna Basescu, Adrian Nastase si Vacaroiu! Imobilul este pazit ca o fortareata!

Cu multi ani in urma, cand Basescu era primar si Nastase premier, cei doi locuiau in acelasi bloc, chiar pe acelasi palier. Legenda spune ca de acolo a inceput conflictul dintre ei, insa acest lucru nu a fost confirmat niciodata de protagonisti.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Totusi, a existat si un moment in care Traian si Adrian s-au aliat ca sa rezolve o problema care le afecta confortul amandurora. Ba chiar i-a unit si o activitate care ar putea trece drept infractiune in alte circumstante. Politicienii i-au spart usa vecinului de deasupra, nimeni altul decat Nicolae Vacaroiu. Barbatul era plecat din oras si uitase robinetul de apa de la chiuveta deschis!

Vazandu-se inundati, Basescu si Nastase si-au dat mana si au intrat in apartamentul lui Vacaroiu cu ajutorul unui coleg. Ei bine, astazi imobilul din zona Dorobanti nu mai este cadrul actiunii unor intamplari atat de spumoase, in schimb, fiind un bloc de protocol, este pazit ca o fortareata.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Cand si-a terminat si al doilea mandat de la Cotroceni, fostul presedinte a avut posibilitatea sa aleaga vechea lui locuinta ca resedinta, dar a preferat casa cocheta in care a locuit Mioara Roman.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI