Close sidebar
Close sidebar

Aici s-a produs tragedia din Suceava! Rudele femeii ucise de preotul beat sunt REVOLTATE! "E un criminal! I-a făcut capul bucăţi!" - Detalii la Ştirile Kanal D de la ora 18:45

Un preot din judeţul Suceava a provocat aseară un accident mortal pe marginea drumului în localitatea Mitocu Dragomirnei. Preotul, care s-a suit băut la volan, a acroşat două persoane, a trecut cu maşina peste ele, apoi şi-a văzut liniştit de drum.

C.I.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Una dintre persoane a murit, iar cea de-a doua este rănită. Vinovat de producerea accidentului se face un preot de la parohia "Sf. Mucenic Gheorghe" din Mitocu Dragomirenei. Preotul se numeşte George Apetrei.

El a fugit de la locul accidentului, a parcat maşina în curtea locuinţei sale de parcă nimic nu s-ar fi întâmplat. Poliţiştii au primit informaţii că el ar fi autorul accidentului, au mers la acesta acasă şi au găsit maşina ce prezenta urme produse în urma impactului cu victimele.

Potrivit IPJ Suceava, autorul a fost identificat la circa o oră după producerea accidentului, autorul părăsind locul faptei.

Citeste si: Pensia infimă pe care o primește Ilie Năstase, după recalculare! Fostul tenismen este șocat: „Nu am primit nimic în plus, nici măcar un leu”- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: VIDEO. Momentul incredibil în care o polițistă sare din autospecială, pe fereastra mașinii unui șofer căruia i se făcuse rău la volan- antena3.ro

Din primele cercetări a rezultat că preotul, depistat cu o alcoolemie de 0,88 mg/litru alcool pur în aerul expirat, în timp ce se deplasa pe DJ 208D dinspre Mitocu Dragomirnei spre Suceava, a acroşat cele două femei care circulau pe acelaşi sens de mers.

Rudele femeii decedate l-au aşteptat pe preot la ieşirea de la spital şi au început să urle la el.

"Criminalule! Nesimţitule!", i-au spus oamenii care au vrut să îl linşeze pe făptaş." A omorât-o pe sora noastră. A condus beat, le-a lovit şi a plecat. Dacă oprea nu o ucidea. Eu am văzut trupul surorii mele. Avea capul fărâmat. Nu o mai făcea aşa dacă oprea. A văzut cineva maşina la scurt timp şi ne-a spus. Nu se ştia altfel, că el băgase maşina în curte, era liniştit", au spus doi dintre fraţii victimei.

Detalii despre acest caz ai diseară în cadrul jurnalului Ştirilor Kanal D de la ora 18:45

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI