Close sidebar
Close sidebar

Aici se afla celebrul apartament al lui Traian Basescu de pe strada Mihaileanu. Controversata proprietate a fost cumparata cu 19.000 de dolari de fostul presedinte si valoreaza astazi 270.000 de euro.

Traian Basescu are apartament de 270.000 de euro. Proprietatea a fost achizitionata de fostul presedinte cu 19.000 de dolari, pe vremea cand era primar.

Lili Lascar,


DISTRIBUIE
acest articol

Intr-o ancheta realizata de Gandul, in urma cu cativa ani, a rezultat ca Primaria Capitalei a cerut Regiei Protocolului de Stat sa rezilieze contractul de inchiriere pe care aceasta il avea cu Ambasada Germaniei. La nici doua luni de la primirea repartitiei, adica pe 3.10.2002, Traian Basescu solicita Primariei Capitalei sa-i vanda imobilul din Stefan Mihaileanu.

Traian Basescu are apartament de 270.000 de euro. Apartamentul, situat intr-o vila somptuoasa, ridicata in perioada interbelica, are nu mai putin de 370 de metri patrati. In februarie 2003, Primaria Capitalei ii vindea lui Traian Basescu intregul etaj (370 mp), garajul (40 mp) si casa scarilor din imobilul din strada Stefan Mihaileanu, nr 2 cu echivalentul a 19.000 de dolari. Conform site-urilor imobiliare, la nivelul anului 2003, cu suma respectiva cumparai o garsoniera modesta in Bucuresti.

Potrivit agentilor imobiliari, proprietatea lui Traian Basescu valoreaza astazi in jur de 270.000 de euro.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Traian Basescu are apartament de 270.000 de euro. Cativa vandali au mazgalit unul dintre peretii exteriori ai vilei unde se afla proprietatea.

Dupa ce a plecat de la Cotroceni, Traian Basescu a fost surprins de presa, de mai multe ori la casa din strada Mihaileanu si s-a speculat ca acolo se va muta impreuna cu sotia lui, Maria.

Pana la urma insa, fostul presedinte a ales sa locuiasca in vila din zona Prima pe care a ocupat-o Mioara Roman.

Traian Basescu are apartament de 270.000 de euro. Vila de pe strada Mihaileanu este o "bijuterie" arhitecturala pe care multi curiosi o studiaza si o fotografiaza. Proprietarul celebru al celui de-al doilea nivel a transformat-o intr-un adevarat obiectiv turistic, iar acum un alt element interesant atrage atentia.

In curtea vilei este parcata o motocicleta cu trei roti, un model destul de scump la vedere pe strazile Capitalei. Din pacate, in urma cu cateva luni, pe unul dintre peretii vilei a aparut o mazgalitura de dimensiuni considerabile, iar autorii gestului condamnabil nu au fost identificati.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI