Nu mai putea face nimic fara ajutorul familiei iar medicii erau sceptici in privinta sansei sale de supravietuire cu atâtea kilograme in plus. Copiii, sotia, familia si prietenii l-au convins pe Cristian sa apeleze la un chirurg pentru a-si micsora stomacul.

Acum, la opt luni de la operatie, Cristian traieste o alta viata si a reusit intr-un timp record sa scape de 131 de kilograme, iar acesta nu se opreste aici.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Scene greu de privit pentru salvamontiștii care au intervenit în salvarea fetei atacate de urs- wowbiz.ro

„Greutatea care o aveam era un calvar pentru mine, era o lupta foarte grea pentru a slabi, am inceput cu absolut toate dietele posibile si absolut nimic nu a dat niciun rezultat, deci ma imbatam cu apa rece. Am mers la un prieten medic care mi-a spus ca daca nu fac ceva o sa mor si singura recomandare a fost catre domnul medic Catalin Copaescu, a fost singura persoana care a avut incredere ca pot sa ma operez la greutatea pe care o aveam. Intr-adevar, inainte de ajunge la acest medic, am fost si la altii, insa am fost refuzat.

Toata familia si toti cei care ma cunosc m-au fortat sa ajung la aceasta clinica.

Inainte de operatie nu am fost niciodata bolnav, nu am fost niciodata internat in spital si probabil de asta am ajuns si supraponderal.

Acum, dupa 8 luni de la operatie, am avut o evolutie extraordinara, am pierdut 131 de kilograme. Este mult de povestit cum am ajuns sa fac acest pas, tineretea m-a facut sa nu simt kilogramele atât de multe iar când am ajuns la 242 kilograme si 800 grame m-a pus jos la pat, asa a inceput calvarul si practic incepusem sa pierd lupta cu viata. Acum sunt alt om, sincer nu ma recunosc nici eu si am o noua viata si vreau sa ma bucur din plin de ea”, a spus Cristian Calugarita.

Sursa: Gorj Domino


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si