Cumperi puțin dar ajuți mult

Sprijinul tău pentru cauza animalelor este prețios. Încă sunt prea mulți câini abandonați pe marginea drumului, în pădure sau în adăposturi. Cumpărând un produs, permiți fundațiilor care oferă asistență animalelor abandonate să lupte zi de zi împotriva abandonului și a maltratării animalelor. Împreună, putem schimba soarta animalelor.

Cățeii din adăposturi au mare nevoie de hrană zilnic, de îngrijiri. Aceștia pot fi ajutați prin donații directe sau prin achiziționarea de obiecte realizate de artizanii români.

Arată-ți sprijinul și iubirea față de animale și cumpără de aici dacă vrei să ajuți. Alege portofele și articole unice pentru a ajuta animalele. Toate aceste obiecte au un aspect deosebit de frumos și te vor ajuta pe tine, ca iubitor de câini, să donezi rapid și ușor sumele de bani necesare îngrijirii prietenilor cu patru lăbuțe. Astfel, cu ajutorul tău, câinii vor beneficia de hrana necesară, de îngrijiri medicale, de tot ce au nevoie pentru a fi integrați cu ușurință într-o familie nouă.

Alege obiecte utile și frumoase pe care le poți utiliza zilnic

Numeroși sunt artizanii români care își pun talentul înnăscut în folosul comunității din care fac parte. Cu alte cuvinte, realizează o mulțime de obiecte și haine pe care le pun mai apoi spre vânzare pentru a veni în ajutorul câinilor care au nevoie de sprijin. Genți personalizate pe care le poți purta zi de zi cu mândrie, tricouri, bijuterii hand made precum o brățară colorată, broșe hand made în formă de câine, etc.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Toate animalele care ajung într-un adăpost au mare nevoie de îngrijiri medicale și de hrană.

Și toate acestea costă. Unele animale necesită microcipare, vaccinare sau sterilizare. De aceea, se apreciază enorm orice  donație si orice ajutor.

Accesând online un magazin special creat pentru a ajuta animalele, poți contribui la îngrijirea unui câine și să beneficiezi de un produs frumos și de calitate. Exista multe colecții realizate special pentru animăluțe. Aceste colecții sunt realizate de către artizanii români care iubesc animalele și vor să sprijine adăposturile. Cumpărând un astfel de produs, îți aduci contribuția în mod direct la ajutarea și sprijinirea unui câine, care, cu ajutorul produselor cumpărate de tine va fi hrănit și tratat în mod corespunzător. În schimb, vei putea primi o geantă unică, pentru tine sau pentru a fi oferită cadou, un tricou simpatic, un breloc în formă de animal care să te însoțească peste tot, pe care să îl poți pune la setul de chei sau o brățară hand made pe care o poți purta zilnic și cu care să te mândrești.

Ajută și tu animalele care nu au bucuria de a avea un stăpân.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si