Close sidebar
Close sidebar

"Ajutați-ne, vă rog!". Fotbalist celebru, prins sub o clădire prăbușită în Turcia. Apel disperat (VIDEO)

Un jucător cunoscut din fotbalul internațional, Christian Atsu, care s-a transferat în Turcia vara trecută se află sub dărâmăturile unei clădiri prăbușite în urma cutremurului masiv de luni, 6 februarie. Internaționalul turc Volkan Demirel (41 de ani) a cerut ajutor printre lacrimi după seismul devastator.

Razvan Ilie,

Christian Atsu, dispărut în Turcia. Volkan Demirel, în lacrimi

[Sursa foto: Facebook]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

UPDATE- Fotbalistul ghanez Christian Atsu a fost scos de sub dărâmături, anunţă, marţi dimineaţă, jurnalistul turc Yagiz Sabuncuoglu.

Acesta a afirmat că jucătorul este în stare bună, după ce se afla la etajul 9 al unei clădiri care s-a prăbuşit în urma cutremurului devastator de luni dimineaţă.

Luni seară, cotidianul portughez A Bola anunţase că jucătorul a fost scos de sub dărâmături şi este la spital, cu răni la picior şi dificultăţi de respiraţie, însă informaţia a fost dezminţită de oficialii clubului Hatayspor, unde este legitimat Atsu.

Fostul fotbalist din Premier League Christian Atsu se numără printre cei prinși sub dărâmături în Turcia după cutremurul uriaș de luni din sudul Turciei, potrivit martorilor.

Citește și: VIDEO. Momentul șocant în care blocuri de locuințe cad în cutremurul din Turcia. Vremea rea face dificilă salvarea celor prinși sub dărâmături

O operațiune de căutare și salvare este în desfășurare după ce Atsu, care a jucat anterior pentru Chelsea și Newcastle United, transmite Mirror.co.uk.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Internaționalul ghanez, cu 65 de selecții, s-a alăturat clubului Super Lig Hataysport vara trecută, transmite sursa citată.

Fotbaliști salvați dintre ruine

Câțiva membri ai noii sale echipe au trebuit să fie salvați după cutremur și acum se spune că și Christian Atsu se numără printre cei dispăruți, pe măsură operațiunea de căutare și salvare întâmpină probleme din cauza vremii severe.

Directorul sportiv al clubului, Taner Savut, este si el în capcana de ciment și bolovani, in timp ce eforturile de a-i elibera continuă.

Citește și: „Mi-am strigat familia, măcar să murim împreună ”. Mărturiile cutremurătoare ale unui supraviețuitor al cutremurului din Turcia

"Vă rog, ajutați-ne! Aici este numai suferință"

Volkan Demirel, 41 de ani, ex-portar cunoscut la Fenerbahçe, acum antrenor la Hatay (oraș afectat puternic de cutremur), a lansat un mesaj tulburător pe social media.

"Aici este numai suferință, au murit mulți oameni. Vă rog, ajutați-ne! Trimiteți salvări! Nu putem să-i găsim pe cei apropiați. Nu putem face prea multe singuri. Situația este foarte rea și nu doar la Hatay, ci peste tot în jur. Vă rog, ajutați-ne, pentru numele lui Dumnezeu", a spus Volkan plângând.

Citeste si: Cum își alege Karmen Minune un partener? Contează sau nu banii, pentru aceasta: "Dacă îți alegi bărbatul în funcție de asta, ai pierdut din start!"- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul pe care i l-a transmis Claudia Pătrășcanu fostului soţ: "Asta este cel mai important". Gabi Bădălău a împlinit 36 de ani- radioimpuls.ro

Citeste si: Boala bizară de care suferă o tănără de 25 de ani. Riscă să moară dacă este sărutată și poate mânca doar 2 alimente- antena3.ro

Trei persoane de la Hatay sunt dispărute, printre care un jucător, internaționalul ghanez Christian Atsu, 31 de ani, și directorul tehnic. 

Christian Atsu are doi copii

Și soția lui Demirel, fosta miss Belgia a povestit în lacrimi cât de gravă este situația din Hatay:

Hotelul unde stăteau sportivii s-a prăbușit

Potrivit Haber Global, fotbaliştii de la echipa Marasspor ar fi putut fi cazaţi într-un hotel distrus în urma cutremurului.

O echipă de volei masculin și o echipă de volei de fete sub 14 ani au fost, de asemenea, afectate, unii supraviețuitori fiind scoși de pe dărâmături.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI