Cei mai mulți adolescenți își doresc o petrecere de neuitat. Mulți invitați, locații spectaculoase, ținute speciale și multă, multă distracție. Desigur. Ce altceva îți poți dori la o vârstă atât de frumoasă? Unii dintre părinți se află într-un moment dificil când vine vorba despre majoratul copilului. Să organizezi sau nu o petrecere de așa amploare? Este sau nu nevoie de așa ceva? Dacă te sperie gândul că nu știi ce să faci cu fratele mai mic – poate este prea mic pentru a participa până la final – sau că nu știi unde să cauți aranjamente potrivite, tematice care să fie

pe placul sărbătoritului, îți venim în ajutor cu câteva soluții.

Totodată, îți propunem și câteva idei de surprize pe care i le poți face copilului. 

3 ajutoare pentru organizarea unui majorat fără griji

În cazurile în care în familie sunt mai mulți copii, unii minori sau chiar bebeluși, organizarea unui eveniment până târziu în noapte – fie el majorat pentru unul dintre frați sau orice altceva – se dovedește destul de stresant.

Citeste si: Autoritățile sunt în alertă! A fost activat plan roşu de intervenţie după un accident în Caraş-Severin

Dacă în faza de planificare și organizare de detalii poți să iei copiii cu tine, în momentul petrecerii copiii nu pot rămâne întotdeauna până târziu. Asta deoarece somnul la orele potrivite este crucial pentru o bună dezvoltare. Pentru a gestiona mai bine momentele de stres care pot apărea în timpul petrecerii, cel mai sigur este să apelezi la o bonă.

În zilele noastre sunt din ce în ce mai multe familii care observă beneficiile aduse de angajarea unei bone. Aceasta nu trebuie să fie în permanență în casa ta, ci poți apela la ea doar atunci când ai nevoie. Pe helperz.ro vei găsi exact ceea ce ai nevoie de la o bonă. Platforma îți oferă transparență prin recenziile și recomandările pe care le are fiecare bonă în parte.
Interfața este foarte ușor de folosit și poți găsi repede și simplu persoana ideală.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți pentru a doua oară! Prima imagine cu bebelușul. Cei doi au ales un nume biblic, cu totul special- wowbiz.ro

Citeste si: Femeile care refuză să facă avort vor fi răsplătite. Ce valoare are recompensa

Decorurile sunt de nelipsit de la o petrecere de majorat. Și nu există decor mai frumos decât cel din baloane. Asta pentru că baloanele sunt versatile și se potrivesc pentru orice ocazie. Diversitatea pe care o poți găsi pe casacubaloane.ro îți va permite de umpli frumos spațiul destinat acestora din localul în care va avea loc petrecerea. Ele aduc atât de multă bucurie și culoare la un eveniment încât este imposibil să nu transmită aceeași vibrație și la majoratul copilului tău. Fie că este petrecerea băiatului sau a fetei tale, baloanele tematice pentru 18 ani pe care le poți găsi pe site vor crea cadrul perfect pentru fotografii și filmulețe ce vor rămâne amintire toată viața.

Un alt ajutor de nădejde  este reprezentat de prietenii apropiați ai sărbătoritului sau de membrii familiei.

Împreună cu aceștia poți pune la cale o surpriză frumoasă chiar în timpul petrecerii. Poți alege ora la care s-a născut copilul – dacă este seara – sau poți face surpriza în timpul zilei – dacă copilul s-a născut ziua. Gândește-te ce îi place lui cel mai mult: să cânte la chitară?

Citeste si: Cât de mult îl iubește Corina Caciuc pe Laurențiu Reghecampf: “Nu cred că există un bărbat care să nu fie gelos.”- kfetele.ro

Citeste si: Nikita, marea absentă de la Neversea. Motivul pentru care n-a mai ajuns să cânte cu Maluma- radioimpuls.ro

Poți aduce pe cineva să-i cânte la chitară la petrecere/ Îi place să facă fotografii? Poți crea un filmuleț cu un colaj cu cele mai frumoase poze surprinse de el pe care să îl pui pe videoproiector în timpul petrecerii/ Îi plac științele? Poți aduce pe cineva cu care să facă un mic experiment/ Este pasionat de magie? Chiar și la petrecerea de 18 ani un magician este mai mult decât binevenit.

În concluzie, petrecerea de majorat trebuie organizată în așa fel încât să emane bucurie pentru toată lumea. Stresul de dinaintea petrecerii poate fi gestionat dacă te gândești la eventualele probleme care pot apărea, găsindu-le soluții încă de la început. Discută cu copilul, află-i dorințele, visurile și vizualizează împreună cu el ziua și seara cea mare. Și împreună organizați o amintire vie care să dăinuiască mult peste ani.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si