Close sidebar
Close sidebar

Ajutoarele lui Moș Crăciun au luat cu asalt Sibiul pentru o cauză nobilă!

Cei mai sprinteni au alergat aseară prin centrul orașului pentru o cauza nobilă. Din banii strînși pe taxa de participare vor cumpără scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. 

M.C.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Invazie de Moși Crăciuni aseară pe străzile din Sibiu! Îmbrăcați în roșu și cu bărbile albe, simpaticele personaje s-au aliniat la start în mijlocul târgului de Crăciun. Toți au parcurs mai bine de 3 kilometri pe străzile din centrul orașului. 

 
Cei mai sprinteni au ajuns la finalul cursei în mai puțin de 15 minute.
 
Cei 150 de participanți au achitat o taxa, iar  banii strânși vor fi donați pentru cumpărarea unor scaune cu roțile mult mai rezistente decât cele clasice.
 
A fost primul eveniment de acest fel din Sibiu, inspirat după un model vestic și care poartă numele de "Marea Mosmondeala". 
 
La finalul concursului toată lumea a primit medalii și multe apauze. Scaunele cu roțile care vor fi cumpărate vor da șansă persoanelor cu dizabilități să practice diferite diferite sporturi cum ar fi baschetul și atletismul.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI