Un bărbat a murit după ce a fost înjunghiat în inimă în localitatea Iernut, din județul Mureș. Acesta a fost victima unui conflict spontan, potrivit autorităților.

Criminalul acestuia ar fi fost reținut de polițiști. Conform primelor informații, ar fi vorba de un tânăr în vârstă de 23 de ani, care, la momentul tragediei, s-ar fi aflat sub influența alcoolului.

Un tânăr de 23 de ani l-ar fi ucis pe bărbatul din Iernut

O tragedie a curmat liniștea din localitatea Iernut, din județul Mureș. Un bărbat în vârstă de 55 de ani a murit după ce a fost înjunghiat în inimă, în urma unui conflict declanșat spontan, pe stradă. Bărbatul ar fi murit pe loc, în ciuda manevrelor resuscitare aplicate de medicii SMURD sosiți la locul tragediei.

Citește și: Nepotul lui Fane Spoitoru, aproape ucis la o petrecere din cauza felului în care dansa! Scandal mare în familia celui mai de temut interlop

Ca urmare a primelor cercetări, polițiștii l-ar fi identificat pe criminal. Se pare că este vorba despre un tânăr în vârstă de 23 de ani, pe nume Ștefan, din localitatea Bogota. La momentul tragic, tânărul s-ar fi aflat sub influența alcoolului, iar după ce l-a înjunghiat pe bărbat, acesta a fugit de la locul faptei.

Prietenul tânărului a făcut mărturii șocante. Se pare că acesta l-ar fi rugat să înceteze, dar Ștefan nu l-a băgat în seamă.

Criminalul ar fi luat cuțitul de acasă de la prietenul său.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Într-un oraș din Italia, majoritatea locuitorilor joacă la loto și la pariuri și toți câștigă. Fiscul nu înțelege cum este posibil- antena3.ro

Citeste si: Istoricul Armand Goșu: “Dacă eu, la Kremlin, m-aș gândi să destabilizez România, aș face-o prin Moldova”- wowbiz.ro

Am auzit un domn că strigă 'Ajutor, ajutor, lasă-mă în pace'. Atunci am intervenit eu. I-am zis: Ştefan, lasă-l pe domnul în pace, el s-a întors, a fugit şi după aia domnul şi-a desfăcut geaca şi am văzut că avea sânge. Cuţitul l-a luat de la mine din casă,   a mărturisit prietenul lui Ștefan, potrivit observatornews.ro.

Crima a avut loc în cursul serii de duminică 20 octombrie. Autoritățile l-au reținut pe tânăr pentru 24 de ore, pentru săvârșirea infracțiunii de omor, iar în cursul zilei de azi urmează să ajungă în fața instanței cu propunere de arestare preventivă.

Citește și: Un bărbat a fost înjunghiat în inimă, pe o stradă din Mureș. A fost victima unui conflict spontan

Ce au transmis autoritățile

"La data de 20 octombrie 2024, în jurul orei 20:00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureș au fost sesizați cu privire la faptul că, pe o stradă din localitatea Iernut, un bărbat a fost înjunghiat în zona inimii. 

S-a stabilit că, în timp ce se afla pe o stradă din Iernut, pe fondul consumului de alcool, un tânăr, de 23 de ani, din Bogata, ar fi înjunghiat în mod spontan un bărbat, de 55 de ani, din Iernut, în zona inimii.

Citeste si: Ministrul Agriculturii a anunțat ce se va întâmpla cu prețurile alimentelor! De ce crește prețul la carnea de porc? Atenționare pentru gospodine- kfetele.ro

Citeste si: Ultimele confesiuni ale Deliei Budeanu: „Am urât lumina soarelui după pierderea soțului meu”. Drama neștiută a vedetei- radioimpuls.ro

Citeste si: Zeci de maşini de colecţie au fost descoperite în tunelurile unei mine abandonate din Elveţia- antena3.ro

După momentul comiterii faptei, tânărul în cauză a fugit, fiind depistat la scurt timp de către un echipaj al Biroului de Ordine Publică din cadrul Poliției orașului Iernut.

Urmare a probatoriului administrat, procurorul de caz a dispus, față de acesta, măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi sa fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub urmărirea penală proprie a Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureș, pentru săvârşirea infracţiunii de omor", au transmis autoritățile. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si