Al cincilea general rus a fost ucis de armata ucraineană, iar aceste atacuri ajută armata să demoralizeze soldații ruși. Armata rusă pierde soldați. De la începutul războiului, 14.200 de soldați ruși au fost uciși, 450 de tancuri distruse și 112 elicoptere doborâte.

Citeste si: Rusia a folosit rachete hipersonice pentru a distruge un depozit de armament din vestul Ucrainei

Rusia și Ucraina se confruntă cu pierderi majore 

Atât Rusia, cât și Ucraina s-au confruntat cu pierderi extrem de mari de la începutul invaziei.Rusia a susținut pe data de 3 martie că 498 de soldați ruși au fost uciși, însă datele nu au mai fost actualizate de atunci.

Citeste si: Câți refugiați ucraineni au intrat în România în ultimele 24 de ore?

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Numărul real vine de la oficialii americani. Ucraina susține că forțele sale au doborât și: 450 de tancuri, 93 de aeronave, 112 elicoptere și a dezactivat 43 de sisteme antiaeriene.

Armata rusă a intensificat atacurile asupra obiectivelor civile 

Armata rusă își intensifică atacurile împotriva obiectivelor civile din Ucraina, avertizare care vine din partea Departamentului Apărării din SUA.

Citeste si: Armata rusă, blocată la intrarea în Kiev. "Principalele căi de atac spre capitală sunt închise"

"Aşadar, după trei săptămâni (de la începerea invadării Ucrainei), ei încă sunt capabili să-şi menţină forţa în teren, dar nu fără dificultăţi. După trei săptămâni, îi vedem că încep să se gândească la   reaprovizionare din alte părţi, inclusiv la sprijin pentru personalul militar. Şi ştiţi, după ce au trecut două săptămâni, am văzut cum fac apel la luptători străini, ceea ce a fost de asemenea o evoluţie interesantă'',
a afirmat reprezentantul Pentagonului. 

Citeste si: Cum a decurs convorbirea telefonică între Macron și Putin. Președintele francez îi cere „ridicarea asediului și acces umanitar”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si