Close sidebar
Close sidebar

Al treilea deces din cauza coronavirusului în Franţa

O a doua persoană originară din departamentul Oise (nord) a decedat din cauza coronavirusului - al treilea deces în Franţa -, a declarat luni o sursă apropiată dosarului pentru AFP.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Potrivit unor surse concordante, este vorba despre o octogenară din Crépy-en-Valois, unde lucra profesorul de tehnologie în vârstă de 60 de ani care a decedat în noaptea de marţi spre miercuri Pitié-Salpêtrière la Paris.

Citeste si: Țara în care CORONAVIRUS a făcut ravagii cu 66 de morţi şi 1.501 de cazuri de infectare

Coronavirus în Franţa: Ultima zi a Carnavalului de la Nisa a fost anulată

Ultima zi a Carnavalului de la Nisa, eveniment care trebuia să se încheie sâmbătă, a fost anulată "preventiv", a anunţat miercuri primarul Christian Estrosi, chiar dacă "până acum nu a fost înregistrat niciun caz de coronavirus" în oraşul francez de pe Coasta de Azur, potrivit AFP.

Citeste si: Constanţa: Test negativ pentru bărbatul suspectat de coronavirus

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"Pentru mine, sănătatea este cea mai importantă. Mi se pare că este cea mai responsabilă decizie atunci când în Liguria şi Piemonte (nordul Italiei) se iau măsuri contra Covid-19", a scris primarul pe Twitter, amintind că evenimentul de la Nisa atrage "un flux internaţional important şi în special pe vecinii noştri italieni". 

Citeste si: Coronavirus. Fotografie halucinantă în plină epidemie. Cum se protejează oamenii de virus, în lipsă de măști

Franţa a raportat miercuri dimineaţă al doilea deces cauzat de Covid-17, iar numărul total al cazurilor de infectare este de 17. 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI