Șoferul român de TIR care se afla pe o autostradă din Cehia a intrat într-un camion la care era atașat un indicator rutier şi a ajuns pe contrasens. În urma impactului, românul a rămas încarcerat. Incredibil este faptul că accidentul a avut loc chiar sub ochii poliţiştilor de la circulaţie.

Oamenii legii au încercat să îl scoată pe românul rănit, fiind ajutaţi câteva minute mai târziu şi de către pompieri și paramedici. Din păcate, echipajele de prim ajutor nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața șoferului român.

Echipajul medical l-au resuscitat pe bărbat, însă acesta nu a prezentat niciun semn vital. 

Accident TIR și camion[Sursa foto: libertatea.ro]
 

Citeste si: Un tramvai a fost lovit frontal de un TIR care nu a acordat prioritate

"Am trimis un elicopter și un echipaj medical la sol la fața locului. Salvatorii l-au resuscitat pe bărbatul de vârstă mijlocie", a declarat Hedvika Kropáčková, o purtătoare de cuvânt a serviciului de salvare. 

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

În ciuda tututor eforturilor, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

Accident pe autostradă[Sursa foto: libertatea.ro]

Șoferul de TIR român a intrat în plin într-un camion 

"Din motive încă nedeterminate, șoferul camionului a intrat în plin într-un vehicul marcat, care se deplasa cu viteză redusă, iar efectul a fost că aceste vehicule au lovit apoi bornele centrale. Șoferul camionului a rămas încarcerat", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției, Petr Vala. 

În ce stare se află celălalt șofer care a luat parte la accident 

Din fericire, șoferul celuilalt camion a scăpat cu viață. Acesta a fost rănit destul de rău şi s-a ales cu coaste rupte fiind trimis cu ambulanța la spital. 

"Pompierii s-au ocupat de descarcerarea bărbatului. Camionul a avut o scurgere de câteva sute de litri de combustibil, pe care pompierii au acoperit-o cu material absorbant", a declarat Jaroslav Mikoška, purtător de cuvânt al pompierilor din Moravia de Sud. 

Autostradă din Cehia[Sursa foto: libertatea.ro]

Citeste si: Un alt șofer român de TIR a fost găsit mort, la nici 2 săptămâni de la o tragedie aproape identică

Al treilea șofer de TIR român mort în luna mai 2021 

Cazul șoferului român de TIR care a decedat pe autostrada din Cehia nu este unul singular. Luna aceasta au mai murit alți doi șoferi români de TIR, însă cei doi au fost uciși.  

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Este vorba despre  șoferul de TIR Mihai Spătaru care a fost ucis pe autostrada A28 din Somme, între Abbeville și Amiens, în zona de odihnă Translay. Acesta a fost atacat cu o sabie şi s-a stins sub privirile îngrozite ale soţiei, cu care lucra în echipaj. 

Cel de al doilea caz a fost al șoferului român de TIR care a fost găsit fără suflare în cabina camionului, cu mai multe răni înjunghiate, într-o parcare din zona industrială a localității Rivoli di Osoppo din provincia Udine, în Friuli-Venezia Giulia. Incidentul a avut loc săptămâna aceasta, pe data de 25 mai 2021. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si