Close sidebar
Close sidebar

Alain Delon, în stare gravă. Anunţ de ultimă oră

Actorul Alain Delon, în vârstă de 83 de ani, se află în stare gravă.

R.B.,


DISTRIBUIE
acest articol

Celebrul actor este internat în spital şi medicii sunt rezervaţi legat de şansele de supravieţuire. scrie evz.ro.

Alain Delon, o figură emblematică a Franței și a cinematografiei, și-a luat adio, în mai, de la publicul său. Marele actor, producător, scenarist şi regizor a urcat pe scena de la Cannes, unde i-a fost înmânat un trofeu pentru întreaga carieră, Honorary Palme D'Or, și a ținut un scurt, dar impresionant discurs. 

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Alain Delon, în vârstă de 83 de ani, s-a confruntat în ultimul timp cu mai multe probleme de sănătate, suferind inclusiv o intervenție chirurgicală. Unul dintre cei mai frumoși bărbați din istoria filmului se luptă de un an de zile cu dureri insuportabile la nivelul șoldurilor: ”Este un omagiu postum adus în timpul vieţii mele. Vă cer iertare, dar sunt nu numai la sfârşitul carierei mele ci şi al vieţii.

”Dacă sunt mândru de ceva în această viaţă, este cariera mea. Cel mai dur în meseria aceasta este să durezi şi eu am rezistat 62 de ani. Mai ştiu că cel mai greu este să pleci şi voi pleca. Am făcut o meserie în care am lucrat cu cei mai mari şi se pare că sunt un star. Asta o datorez publicului. Nu filmele, nu regizorii te fac star, ci publicul.
Vă mulţumesc şi vă spun la revedere” 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI