Defecțiune la sistemul de ventilație

Primele informații confirmă faptul că sistemul de ventilație nu a făcut față după ce au fost pornite arzătoarele pentru încălzirea halei. Din acest motiv, femeile care lucrau în interiorul halei au început să se simtă rău după ce au rămas fără oxigen.

Citeste si: Metrorex: Un călător al unui tren a apăsat butonul de alarmă pentru a anunţa că este fum; s-a constatat că era o degajare de praf

Citeste si: Constanţa: 14 persoane au fost reţinute pentru contrabandă cu ţigări. Poliţiştii au făcut 65 de percheziţii în acest caz

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Mama Luizei Melencu, în pragul sinuciderii! A fost la un pas să recurgă la un gest extrem- wowbiz.ro

Citeste si: Accident teribil: șoferul unei mașini a adormit la volan. Patru tineri au ajuns de urgență la spital

Citeste si: Un șofer bucureștean a scăpat cu viață după ce a fost implicat într-un accident rutier urmat de incendiu

Un coleg a observat că femeile se simțeau rău și a sunat la 112

Echipajele de intervenție și-au făcut apariția și au acordat primul ajutor pentru 8 dintre cele 18 persoane aflate la fermă.

„Victimelor le-a fost administrat oxigen şi li s-a acordat asistenţa care se impunea la faţa locului, sapte dintre cele opt femei, cu vârste cuprinse între 29 şi 50 de ani, fiind transportate la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Clinic Judeţean Oradea.”, a spus Camelia Roșca, purtător de cuvânt ISU Bihor, potrivit observator.tv.

Totodată, pompierii militari au constatat că arzătoarele de gaz din interiorul halei consumaseră tot oxigenul, iar faptul că ventilatoarele nu au funcționat corect a dus la acumularea de monoxid de carbon.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si