Abia ce a împlinit 4 ani în luna aprilie, iar Alba are deja lumea la picioare. Micuța este extrem de fericită după ce și-a îndeplinit visul. Maria Jesús Quirós, educatoarea de la grădinița unde învață românca, i s-a alăturat pe covorul roșu în weekend, notează jurnaliștii de la echolive.ie.

Premiera noului scurtmetraj, „Little Miss Green”, în care Alba interpretează rolul lui Gracie, a avut loc la Cork College, unde a fost prezentat ca parte a unui spectacol de sfârșit de an dedicat studenților de film.

Citește și: El este Ilie Ciocan, cel mai longeviv veteran de război! Bărbatul a ajuns la incredibila vârstă de 110 ani: „N-am tras vreodată spre niciun om”

Regia acestui scurtmetraj a fost asigurată de Dawn Sharpe, iar producția a fost realizată de Sean Murphy. Pe lângă Alba, distribuția a inclus și alte două talente remarcabile: Sean MacGearailt și Harriet McAllister.

Părinții fetiței sunt mândri de realizarea acesteia

Întreaga producție se concentrează în jurul unei copile care descoperă trupul neînsuflețit al unei păsări în grădină, ceea ce îi ridică câteva întrebări sumbre despre moarte. Mai mult, una dintre locațiile de filmare a fost chiar dormitorul româncei, fiind a fost ales pentru a o ajuta să se simtă mai confortabil.

Alexandra, mama Albei, a dezvăluit că este încântată de implicarea în film:  „Filmul este o chestiune foarte serioasă.

După ce găsește pasărea în grădină, Alba începe o conversație despre moarte și despre cum ar trebui să abordăm subiectul cu un copil atât de mic. Este o luptă pentru părinți să explice în așa fel încât un copil să înțeleagă, dar în același timp să nu fie brutal”.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

Citește și: Halucinant! Doi români stabiliți în Spania și-au vândut fiica de 12 ani pentru a scăpa de o datorie

Mai mult, mama fetiței de 4 ani a mai subliniat că i-a ajutat și să abordeze subiectul într-un mod potrivit.  „Ne-a oferit ocazia să avem această discuție. A fost un bun punct de plecare pentru noi. Nu eram siguri dacă eram pregătiți pentru o astfel de conversație, dar suntem totuși bucuroși că a apărut oportunitatea”.

Micuța a participat la casting când avea doar 3 anișori

Alba, o tânără născută în Cork, cu o mamă româncă și un tată spaniol, a avut o experiență de patru zile de filmare pentru acest proiect special.

Cu toate că avea doar trei ani, Alba, în calitate de elevă la Superstars, o școală de actorie din cartierul Blackpool, a participat la audiții pentru acestă producție remarcabilă. Talentul și încrederea ei au impresionat echipa de casting, oferindu-i oportunitatea de a face parte din acest proiect.

Citește și: Întâmplare ca în filme, după ce un polițist din Mehedinți a postat pe Facebook o poză în uniformă: „E un ordin!”

„Erau destul de mulți copii acolo când am dus-o la audiție. Apelul de casting a menționat că își doreau un copil cu vârste cuprinse între patru și șapte ani.

I-am explicat fetiței că dacă le spune că are trei ani, i-ar putea strica șansele. I-am spus să le spună că are aproape patru ani. Primul lucru pe care l-a spus când a intrat în audiție a fost `Bună, sunt Alba și am aproape patru ani`. Regizorul a fost profund impresionat de Alba. Cred că le-a fost greu să tragă cuvintele din ceilalți copii, dar Albei îi plăcea să fie în centrul atenției”, a mai povestit mama tinerei actrițe.

Alba vorbește fluent trei limbi

Educatoarea fetiței a fost una dintre acei oameni care și-au arătat sprijinul la eveniment.   „Ea mi-a spus că trebuie să vin să-i văd filmul!”. 

La doar 4 ani, Alba vorbește deja trei limbi, româna, spaniola și engleza și „vrea să învețe o a patra limbă”. „Este o fetiță foarte ambițioasă. De asemenea, își dorește să fie astronaut când va fi mare”.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Citește și: EXCLUSIV: Denis Pleșa, tânărul care face automobilism la vârsta de 15 ani/ ”Am câștigat 3 titluri de campion național”

De asemenea, și bunicii paterni ai actriței au fost prezenți la amrele eveniment. Chiar și sora ei mai mică, Sara, în vârstă de un an, a fost alături de Alba în ziua cea mare.  „Suntem atât de fericiți că Alba a avut această șansă și că bunicii ei au putut să vină să o vadă în film. Au o mare slăbiciune pentru ea.

Citește și: Accident dramatic cu trotineta! Un tânăr român a rămas desfigurat după ce a căzut de pe vehiculul electric


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si