Close sidebar
Close sidebar

Alba: Sute de pesti morti pe raul Ampoi in urma unei posibile poluari. Garda de Mediu a deschis o ancheta

Garda de Mediu Alba a deschis, miercuri, o ancheta si cerceteaza o posibila poluare, dupa ce sute de pesti au fost gasiti morti pe Raul Ampoi, in zona orasului Zlatna din Muntii Apuseni.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Mortalitatea piscicola a fost sesizata, miercuri, de catre localnici din zona orasului Zlatna care sustin ca raul Ampoi ar fi fost poluat. Mai multe filme cu imagini in care se vede o culoare verzuie a raului Ampoi dar si pesti morti au fost postate pe retele de socializare de localnici din Zlatna.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Localnicii din zona sustin ca posibila poluare ar fi ucis sute de pesti de diferite dimensiuni de pe raul Ampoi, in zona Zlatna si in aval.

Potrivit Garzii de Mediu Alba, in acest caz a fost deschisa o ancheta, iar comisarii de mediu au prelevat probe de apa care urmeaza a fi analizate pentru a se stabili daca a existat o poluare si ce a determinat moartea pestilor.

Comisarii Garzii de Mediu sunt sprijiniti in cadrul anchetei de catre specialistii de la Apele Romane.

 

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI