Close sidebar
Close sidebar

Albert este noul concurent din ”Casa Iubirii”. Concurenții au avut parte de un șoc când l-au văzut

Albert Oprea a pășit încrezător în ”Casa Iubirii”. El este dornic de o nouă provocare în viața sa și este gata să le cunoască pe fete.

Diana Bostan,

Albert Casa Iubirii

[Sursa foto: Captură KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Albert Oprea speră să-și găsească sufletul pereche în ”Casa Iubirii”, și de cum a pășit în casă fetele l-au luat la întrebări. Albert le-a trezit concurentelor interesul de a-l cunoaște mai bine. 

Băieții din ”Casa Iubirii” nu au fost prea încântați de venirea lui Albert

Albert Oprea are 25 de ani și este din București. Afacerea pe care o deținea a dat faliment, iar în acest moment tot ce își dorește este să-și găsească sufletul pereche.

Cele mai intersate de Albert s-au arătat a fi Natalia și Gabriela, care l-au asaltat cu întrebări.

Citeste si: Cât a slăbit Andreea Mantea înainte de emisiunea Casa Iubirii? Alimentele pe care nu le consumă prezentatoarea TV

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Albert a mărturisit că nu prea a avut relații stabile, cea mai lungă fiind de șapte luni.

„Am avut un stil de viață destul de haotic, cu plecări, am fost și prin afară. Am avut un stil de viață destul de agitat și atât a durat”, a spus Albert.

Pe de altă parte, băieții văd în Albert o amenințare și au început să comploteze împotriva lui.

Albert vrea să își întâlnească sufletul pereche

Noul concurent a dezvăluit că, în primul rând, ”Casa Iubirii” este o provocare pentru el. Albert a fost concurent în cadrul unui emesiuni TV prin care și-a demonstrat calitățile sale fizice.

Citeste si: Cristian a fost descalificat în urma testului poligraf. Ștefania a rămas în ”Casa Iubirii” și a pus ochii pe un alt băiat

Deși nu a făcut un top, Albert are o fată pentru care a intrat în casă, dar nu a vrut să dezvăluie despre cine este vorba.  

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI