Trasee montane, mănăstiri, muzee, toate sunt la îndemână aici, dar mai cu seamă Rarăul, acest munte fără seamăn, un loc aproape mistic, de-o frumusețe rară. Muntele s-a consacrat ca un veritabil Tabor al României iar astăzi, Sihăstria Rarăului este expresia vie a veacurilor de rugăciune neîntreruptă din singurătatea muntelui.

Mănăstirea a trecut prin vremuri zbuciumate, dar, cum binele învinge, ni se înfățișează astăzi, în toată splendoarea, ivindu-se din inima codrului.

Locurile de închinăciune și poveștile Bucovinei sunt multe și ne îmbie să le descoperim, iar oamenii locului ne arată că și-au păstrat credința neclintită, cinstind, astfel, trecutul atât de bogat al Bucovinei.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Împreună cu George Mihai și Andreea Străvoiu, gazdele emisiunii, ajungem în atelierul lui Stelu Erhan, unul dintre păstrătorii de rost ai Bucovinei, cel care este făuritorul de buciume din Câmpulung Moldovenesc.

Nu ratați sâmbătă, de la ora 14:45, o nouă ediție ”ROventura”, cu George Mihai și Andreea Străvoiu, la Kanal D.

Credit foto: BLC Media


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si