Daca si tu te-ai gandit sa iti albesti dintii, dar ti-a fost teama ca aceasta procedura ii poate afecta in timp, trebuie sa stii ca, la o clinica stomatologica din Bucuresti cu prestigiu, tratamentul este 100% sigur. In urma lui, nu vor exista consecinte negative asupra danturii tale, iar rezultatul estetic va fi superior oricarei alte metode de albire a dintilor.

Cine poate efectua acest tratament?

Spre fericirea tuturor, orice persoana care isi doreste un aspect mai placut al dintilor poate apela la procedura de albire dentara. Efectele sunt de durata (aproximativ 2 ani), iar rezultatul consta intr-o dantura mai alba cu 3-4 nuante. Vei avea, astfel, un zambet impecabil si un look intinerit!

In plus, un tratament de albire a dintilor efectuat la o clinica stomatologica Bucuresti va avea efecte pozitive asupra sanatatii orale. Acesta va micsora sensibilitatea dintilor tai, le va intari smaltul si va preveni aparitia cariilor.

Albire dentara non-invaziva Bucuresti
Albire dentara non-invaziva Bucuresti

Care sunt pasii pe care trebuie sa-i urmezi pentru albirea dentara?

In primul rand, este important sa te programezi la o consultatie. Un medic specialist va analiza dantura ta, va stabili cauza colorarii dintilor si va concepe planul de tratament. Daca te confrunti cu afectiuni gingivale, va fi necesar sa le tratezi inainte de albire.

In cazul in care nu suferi de nicio afectiune, medicul va trece direct la o igienizare profesionala completa, care va cuprinde detartrajul, periajul profesional si curatarea cu Air Flow pentru a indeparta tartrul si resturile alimentare ramase in zonele mai greu accesibile ale dintilor, iar apoi va aplica pe dinti o substanta cu o concentratie mare de peroxid de hidrogen.

In functie de nuanta pe care iti doresti sa o obtii, stomatologul va aplica substanta de mai multe ori in cadrul aceleiasi sedinte.

Cauzele colorarii dintilor:

  • mostenirea genetica;

  • inaintarea in varsta;

  • tratamentul cu anumite antibiotice;

  • devitalizarea dintilor;

  • igiena dentara neregulata sau incorect realizata;

  • traumatisme dentare;

  • fumatul (substantele nocive din tigari se depun pe smaltul dintilor);

  • consumul anumitor alimente si bauturi (sosul de soia, strugurii, visinele, curry, murele, ciocolata, vinul rosu, ceaiurile, cafeaua etc.).

    Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

    Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

    Citeste si: Un șofer a murit după ce a virat la stânga prin fața tramvaiului, în București. Vatmanul ar fi consumat substanțe psihoactive- wowbiz.ro

    Chiar daca o parte dintre acesti factori nu pot fi evitati, poti apela cu incredere la un tratament profesional de albire a dintilor, pentru a avea din nou un zambet fara cusur!

Ce alte avantaje iti poate oferi o clinica stomatologica din Bucuresti cu renume?

Pe langa albirea non-invaziva, daca vei alege o clinica de top, asa cum este dentalexcellence.ro, te vei bucura de urmatoarele beneficii:

- aparatura ultramoderna;

- tratamente eficiente fara durere;

- o echipa formata din specialisti cu experienta indelungata;

- sterilizarea atenta si performanta a instrumentelor stomatologice;

- posibilitatea de a plati in rate tratamentele efectuate;

- accesul la un program de fidelitate care iti va oferi reduceri de pret la anumite proceduri.

Nu mai sta pe ganduri! Programeaza-te la o clinica stomatologica din Bucuresti renumita pentru profesionalism si bucura-te de o dantura sanatoasa, alba si stralucitoare!


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si