Alegeri locale 2020. Ludovic Orban a fost întrebat, duminică seara, într-o conferinţă de presă, dacă ia în calcul amânarea alegerilor locale.

"Faţă de data iniţială pe care o consideram potrivită, data de 14 iunie, la consultarea cu partidele politice parlamentare pe care am avut-o, am convenit de principiu asupra datei de 28 iunie, urmând să vedem care sunt evoluţiile şi să luăm o altă decizie, sigur tot cu consultarea partidelor parlamentare, dacă amânăm sau nu aceste alegeri”, a afirmat Orban.



Alegeri locale 2020. El a spus că este greu de anticipat care va fi evoluţia răspândirii coronavirusului.

"Deocamdată este prematur să avem discuţii pentru că este greu de anticipat care va fi evoluţia răspândirii, este greu de anticipat dacă este un virus sezonier, când va fi atins un vârf, când se va manifesta o descreştere. În ceea ce priveşte răspândirea virusului, în funcţie de evoluţii, vom lua deciziile potrivite”, a explicat premierul Orban.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Alegeri locale 2020
Alegeri locale 2020

Citeste si: Orban: Avem nevoie de măsuri care să întărească toate instituţiile care sunt în prima linie a bătăliei

Citeste si: Coronavirusul închide Europa! Anunțul făcut în urmă cu puțin timp de autorități

Citeste si: VIDEO| Care este starea de sănătate a liberarilor testați pozitiv cu COVID-19

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si