Considerat, în ultimii ani, cel mai puternic om din România, cel care ”făcea și desfăcea” ițele politicii, Liviu Dragnea este, acum, în imposibilitatea de a vota.

Citeste si: Dezvăluiri din închisoare! Dragnea, vizitat în mare secret la pușcărie de logodnica mai tânără cu 20 de ani decât el! Totul s-a întâmplat după orele prânzului

Citeste si: Alegeri prezidențiale 2019. Ludovic Orban, atac dur la clasa politică

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Scandal după ce Liviu Dragnea a primit o zi de libertate. Procurorul general: „S-a încălcat un regulament”

Mai exact, pe lângă pedeapsa privativă de libertate – cei trei ani și jumătate de închisoare- Liviu Dragnea a fost condamnat de magistrații care l-au judecat și la interzicerea unor drepturi civile. Mai exact judecătorii au decis că fostul lider PSD, acum uitat de (mulți dintre) colegii săi de partid, nu are următoarele drepturi pe perioada încarcerării: dreptul de a alege, de a fi ales și dreptul de a ocupa o funcție implicțnd exercitiul autorității de stat.

Din acest motiv, dumninică, deși are colegi de penitenciar care vor vota, Liviu Dragnea tot ce poate să facă este să le explice acestuia cine sunt candidații, mai ales că pe mulți îi cunoaște personal, iar primii patru, cel puțin după procentele din sondajele de opinie, îi sunt, sau i-au devenit, dușmani.

Liviu Dragnea, eliberat pentru o zi

După ce șeful parcului auto i-a făcut fostului lider PSD o caracterizare foarte bună, spunând că de fiecare dată deținutul a respectat programul, a muncit atunci când trebuia și că nu a avut conflicte cu alți deținuți, fostul lider PSD a fost, pentru o zi, după ziua lui de naștere, eliberat. Evident, Liviu Dragnea s-a grăbit să ajungă acasă, în brațele Irinei, iubita acestuia și, susțin surse din PSD, nu a încercat să contacteze pe niciunul dintre foștii colegi de partid.

De altfel, Liviu Dragnea pare să fie extrem de dezamăgit de foștii săi colegi, majoritatea lor repezindu-se, după ce a intrat la pușcărie, să îl sfâșie, public, în ciuda faptului că până în acel moment nu au spus nici ”pâs” în fața lui.

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Liviu Dragnea îi trimite flori din închisoare Irinei Tănase. Irina îl vizitează des la penitenciar

De-a lungul timpului, chiar dacă este închis, Liviu Dragnea a avut grijă să își răsfețe iubita. De altfel, Irina le arată prietenilor buchetele de flori pe care le primeşte de la Dragnea, aceştia admirând trandafirii şi lalele cu care Irina a fost răsfăţată. Liviu Dragnea, partenerul de viaţă al Irinei, a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la trei ani și jumătate de închisoare în procesul privind angajările fictive de la Direcția pentru Protecția Copilului Teleorman. Liviu Dragnea este vizitat frecvent de Irina la Penitenciarul Rahova.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si