Close sidebar
Close sidebar

Alegeri prezidențiale 2019. Ludovic Orban, atac dur la clasa politică

Alegeri prezidențiale 2019. Ludovic Orban, preşedintele Partidului Naţional Liberal, a lansat duminică un atac virulent la adresa clasei politice româneşti.

Raluca Ionita,

ludovic Orban, atac dur la clasa politică

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Alegeri prezidențiale 2019. Ludovic Orban susţine că „marea majoritate a politicienilor au promis marea cu sarea şi când au ajuns la putere au oferit românilor praful de pe tobă, iar marea majoritate a politicienilor s-au afirmat printr-un discurs public mincinos, plin de promisiuni goale, fără niciun pic de onestitate faţă de români„ și din acest motiv s-a ajuns să fie votaţi politicienii care promit mai mult, dar fără acoperire.

Citeste si: Viorica Dăncilă, în vizită la Focşani- "O lumânare aprinsă pentru Klaus Iohannis"

Citeste si: Liviu Dragnea cu lacrimi în ochi la permisia de 24 de ore de stat acasă

Citeste si: Orban, la o întrunire electorală alături de Klaus Iohannis: Putem fără niciun fel de problemă să câştigăm alegerile încă din primul tur

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

„Preşedintele României şi-a exercitat primul mandat în condiţiile celui mai puternic PSD care a existat în ultimii 30 de ani şi ale celui mai puternic PSD aflat vreodată la putere, şi care a avut poate cel mai nociv şi poate cel mai dăunător pentru România program, de cele mai multe ori program ascuns, nu program care a fost transmis către oameni.

Iată că aproape de finalul ultimului mandat, preşedintele României poate să spună clar: «am oprit asaltul, am oprit PSD, am reuşit să zăgăzuim toate agresiunile comise împotriva democraţiei, împotriva drepturilor şi libertăţilor individuale împotriva parcursului euro-atlantic al României»” a spus preşedintele PNL, Ludovic Orban.

Ludovic Orban si Klaus Iohannis

Alegeri prezidențiale 2019. Ludovic Orban, atac dur la clasa politică

Ludovic Orban acuză „modul în care a fost condusă România”, dar şi „modul în care s-a făcut politică” în România.

„Marea majoritate a politicienilor au promis marea cu sarea şi când au ajuns la putere au oferit românilor praful de pe tobă. Marea majoritate a politicienilor s-au afirmat printr-un discurs public mincinos, plin de promisiuni goale, fără niciun pic de onestitate faţă de români şi fără să dea cu adevărat fundament real pentru orice promisiune, sau pentru orice obiectiv pe care şi l-au stabilit.

Astfel am ajuns să fie crezuţi oameni că pot să dubleze peste noapte salarii, pensii, aşa am, ajuns să alegem oamenii care la fiecare alegeri vin şi promit mai mulţi kilometri de autostradă decât la alegerile anterioare, şi în mod evident, fac mult mai puţini decât au promis, aşa am ajuns să alegem oameni politici care în spatele vorbelor şi a demagogiei politice lansate în spaţiul public nu ascund nicio competenţă, niciun plan, nicio viziune şi nicio calitate umană„ spune Orban, înainte de Alegeri prezidențiale 2019.

Citeste si: VIDEO| Guvernul Orban a trecut de Parlament cu 240 de voturi ”pentru”

Citeste si: Băsescu: Dacă Guvernul trece, Orban devine unul dintre politicienii cu greutate, iar Iohannis poate fi declarat deja preşedinte

Citeste si: Veste excelentă pentru femeile din țara noastră! Cine poate ieși mai rapid la pensie- kfetele.ro

Citeste si: Mădălina Pamfile, încătușată și dusă la INML după ce a fost prinsă băută la volan- radioimpuls.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Citeste si: Fiii lui Adrian Năstase anunţă că la alegeri prezidenţiale 2019 o vor vota pe Viorica Dăncilă! A fost numită de tatăl lor drept ”reaua cea mai mică”

„Fără ministere, fără instituţii care să fie conduse în mod înţelept, inteligent, cu viziune(...) fără să refacem această capacitate administrativă a instituţiilor statului, ne va fi foarte greu să ne atingem obiectivele. De ce nu avem infrastructură? Pentru că nu am avut capacitatea de a administra proiectele majore de infrastructură”, mai spune Orban.

„Pentru noi va fi foarte uşor să guvernăm pentru că deja ştim ce avem de făcut, ştim ce fel de oameni să chemăm alături de noi.(...) România e o ţară bogată, cu o şansă de dezvoltare extraordinară, o ţară care poate deveni o putere economică regională. Lucrul ăsta se poate întâmpla doar cu Klaus Iohannis preşedinte„, a mai afirmat liderul PNL, înainte de Alegeri prezidențiale 2019.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI