In articol:
Carnea de pui cu probleme care a ajuns în posesia românilor ar trebui să fie gătită foarte bine, la temperaturi de peste 70 de grade, potrivit recomandărilor autorităților. Este vorba despre o bacterie foarte periculoasă care poate provoaca toxiinfecţii alimentare severe, manifestându-se prin simptome precum dureri de cap, greaţă, vărsături sau dureri abdominale.
Citeste si: VIDEO| De la corporație, la fructe uscate: Povestea de succes a unui business românesc
60 de tone de carne de pui contaminate cu Salmonella au fost retrase de pe piață
Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro
Citeste si: VIDEO| Uleiul de palmier, bombă cu ceas pentru sănătatea noastră: Când poate deveni cancerigen?
Cei mai predișpuși la astfel de infecții sunt cei cu un sistem imunitar slab, dar și bătrânii și copiii. Până în prezent, au fost retrase de la comercializare aproximativ 60 de tone de carne de pui.