In articol:
Carnea de pui cu probleme care a ajuns în posesia românilor ar trebui să fie gătită foarte bine, la temperaturi de peste 70 de grade, potrivit recomandărilor autorităților. Este vorba despre o bacterie foarte periculoasă care poate provoaca toxiinfecţii alimentare severe, manifestându-se prin simptome precum dureri de cap, greaţă, vărsături sau dureri abdominale.
Citeste si: VIDEO| De la corporație, la fructe uscate: Povestea de succes a unui business românesc
60 de tone de carne de pui contaminate cu Salmonella au fost retrase de pe piață
Citeste si: Vacanța de vară, mai scurtă! Veste ȘOC pentru acești elevi- wowbiz.ro
Citeste si: VIDEO| Uleiul de palmier, bombă cu ceas pentru sănătatea noastră: Când poate deveni cancerigen?
Cei mai predișpuși la astfel de infecții sunt cei cu un sistem imunitar slab, dar și bătrânii și copiii.
Citeste si: VIDEO| Roșii românești, 3 lei kilogramul. De ce sunt atât de ieftine în această perioadă a anului?